Feyenoord


12-09-2001 | 11:36
'EEN RESPECTABELE BESLISSING'
Feyenoord vindt de beslissing van de UEFA om vanavond het resterende programma van de Champions League niet te laten doorgaan verstandig en respectabel. 'We hadden eigenlijk gisteravond al onze verwondering uitgesproken dat de UEFA het dinsdagprogramma liet doorgaan', aldus Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik.

'Voorafgaande aan de training van Bayern München gisteravond in het stadion hebben we de UEFA-vertegenwoordigers gevraagd of er over woensdag al een beslissing in Zwitserland genomen was. Ook wij zouden het onjuist hebben gevonden wanneer er vandaag onder de gegeven omstandigheden zou zijn gevoetbald'.

De selectie van Feyenoord, die zich op de wedstrijd tegen Bayern München voorbereidde in Kijkduin, is inmiddels op weg terug naar Rotterdam. Er wordt uiteraard vandaag ook niet meer getraind. De voorlopige bedoeling is de training pas morgenmiddag te hervatten.

Feyenoord heeft vanmorgen de nieuwe situatie doorgesproken met de in De Kuip aanwezige vertegenwoordigers van de UEFA, het bestuur van Bayern München en het arbitrale viertal. Ook de traditionele lunch zal geen doorgang vinden. Bayern München probeert vandaag zo snel mogelijk uit Nederland te vertrekken.

Deel: ' Een respectabele beslissing van UEFA '
Lees ook