CENTRUM VOOR AMATEURKUNST

Eénakterfestival Hamatofest Den Haag

Hamatofest 2003
Zie de toekomst

Het Centrum voor Amateurkunst slaat een nieuwe richting in en Eénakterfestival Hamatofest 2003 toont dat aan. Een kleinschalig, intiem maar zeer divers éénakterfestival met een stevige randprogrammering. De toekomst, op wat voor manier dan ook, staat in iedere éénakter centraal.
Het festival wordt gepresenteerd door Piet van der Pas en cabaretier Theo van den Oever. Voorafgaand aan de éénakters warmt Theatersportgroep Fijn Plan in een verfrissende interactie met de zaal het publiek op. Tijdens de pauzes komen de regisseurs en hun visie op de door hen gemaakte voorstelling aan bod in een gesprek met de presentator. Na afloop van de matineevoorstelling op de zondagen geeft een professionele jury een mondelinge recensie over hetgeen gepresenteerd is. Tenslotte is in de foyer de mogelijkheid om na te genieten met live-muziek.

Hamatofest Eénakterfestival: 8, 9 en 15, 16 februari in Theater De Poort te Den Haag
Met: Jongerentheatergroep Pierrot, Warenar, Facet, Rokagemto, Nat. Papoeavereniging 95 en St. Vrij Theater Westland Aanvang: Zaterdag 8 en 15 februari om 19.30 uur Zondag 9 en 16 februari om 14.00 uur
Kaarten: 8,-/ 6,- Euro
Info en reserveren: Centrum voor Amateurkunst 070 364 68 38

27 jan 03 12:10

Deel: ' Eénakterfestival Hamatofest Den Haag '
Lees ook