Eenvijfde singles heeft last van ongewenste intimiteiten


OOSTERHOUT, 20090617 -- Voor bijna 20 procent van de singles leidt een eerste date wel eens tot ongewenste intimiteiten. De handelingen variren van herhaaldelijk verbale insinuaties tot en met het doordrukken van seks. Opmerkelijk genoeg zijn het niet alleen vrouwen die hiermee te kampen hebben. Ook mannen geven aan last te hebben van ongewenste handtastelijkheden. Dit blijkt cijfers van online magazine Singlessite.nl die onlangs een enqute hield met als thema singles en seks.

Brutale handtastelijkheden
Hoewel het in 14 procent van de gevallen nog altijd om vrouwen gaat die te maken krijgen met grijpgrage handjes, blijken mannen na een eerste date ook niet meer gevrijwaard van ongewenste intimiteiten. Zo'n 5 procent van hen zegt hier namelijk net zo goed ervaring mee te hebben. Zij klagen veelal over ongevraagde tongzoenen, billenknijpen en brutale handtastelijkheden in de erogene zone.

Ongewenste seks
In het kader van ongewenste intimiteiten tijdens een eerste afspraakje maken mannen het overigens bonter dan de vrouwen. De heren maken zich niet alleen schuldig aan het ongevraagd betasten van billen, borsten of erogene zones, zij pogen ook nogal eens om de seks er `door te drukken'. Beide seksen hebben overigens het minst last van verbale ongewenste intimiteiten.

Aan het onderzoek deden 402 singles mee, waarvan 49% mannen en 51 procent vrouwen.

Over Online Magazine Singlessite.nl:

Singlessite.nl is eind 2004 opgericht en uitgegroeid tot ht onafhankelijke online magazine voor de zelfbewuste, nieuwsgierige single van nu. Singlessite.nl informeert maandelijks ruim 35.000 unieke bezoekers en is een onuitputtelijke informatiebron voor alle M/V singles in heel Nederland. Aan het onderzoek deden 402 singles mee, waarvan 49% mannen en 51 procent vrouwen.

Kijk op: www.singlessite.nl


Deel: ' Eenvijfde singles heeft last van ongewenste intimiteiten '
Lees ook