Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing

Persbericht Web Power Internet Technology
1E DEEL VAN "KIES EEN BEHANDELAAR" OPEN VOOR PUBLIEK Laurens Mijnders - 07-08-2001

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het schrijven, bijwerken en corrigeren van de teksten van dit onderdeel van deze web-site.

De adviseurs van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie en de Nederlandsche Internisten Vereeninging hebben de teksten goedgekeurd. Een en ander betekent dat u nu met de inhoud van deze pagina's kunt kennismaken.
Op de pagina's over "Kies een behandelaar" wordt informatie gegeven over het hoe en waarom van deze "keuzegids op internet", de kwaliteitscriteria voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Addison en het syndroom van Cushing, en de achterliggende informatie die een rol speelt (of kan spelen) bij het maken van de keuze van een ziekenhuis of een specialist. Tevens wordt duidelijk gemaakt dat de makers van de pagina's zich de beperkingen van het systeem realiseren en die ook aan de gebruiker duidelijk willen maken.

Het feitelijk zoeksysteem is helaas op dit moment nog niet beschikbaar, dit als gevolg van logistieke en technische problemen. Naar verwachting zal eind september het technische systeem dusdanig geperfectioneerd zijn en de achterliggende data zijn bijgewerkt dat niet alleen de patiënt maar ook de zorgaanbieders gebruik kunnen gaan maken van deze ondersteunende faciliteit.

© 2001 NVACP

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste deel 'Kies een behandelaar' open voor publiek '
Lees ook