Datum: 20010906 Homepage: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland Arnold zegt: VSWMN, index Titelbalk gaf: VSWMN Men Nieuws Afzender is: Homepage: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Eerste Duitse kampioenschap voor gehandicapte menners

28/02/2001

Greven (Duitsland), 28 februari 2001
Na twee Wereldkampioenschappen voor menners met een handicap (1998 Wolfsburg, Duitsland en 2000 in Stadl Paura, Oostenrijk), wordt er dit jaar in Duitsland voor het eerst een nationaal kampioenschap georganiseerd voor deze rubriek.
Het kampioenschap zal plaatsvinden van 6 t/m 9 september in Greven, gelijktijdig met het Duitse kampioenschap voor de tweespannen. Voor deze gelegenheid is een speciaal reglement ontwikkeld. Bedoeling is om zoveel mogelijk menners met een zware of minder zware handicap de gelegenheid te geven te strijden om deze kampioenstitel. Of het nieuwe regelment ook zal voldoen, moet de praktijk uitwijzen, aldus organisator Dietmar Hegekötter.
Ter voorbereiding op dit evenement zullen de gehandicapte menners op een aantal daarvoor aangewezen wedstrijden vakkundig begeleid worden.

Deel: ' Eerste Duitse kampioenschap voor gehandicapte menners '
Lees ook