Gemeente Delft

08 september 1999
Persbericht Eerste editie van Delfts cultureel netwerk

Delft 8 september 1999

Op woensdag 6 oktober vindt, in het Floratheater, de eerste editie plaats van Delftsdiep. Delftsdiep is het eerste culturele netwerk van Delft. De eerste aflevering van dit netwerk wordt georganiseerd door Nathalie van der Hak en Jeroen van de Wiel in samenwerking met de Gemeente Delft, en het Floratheater.

De netwerkavonden stellen personen, organisaties en instellingen die in Delft actief zijn op het gebied van kunst en cultuur in de gelegenheid om aan de hand van één centraal thema, met elkaar van gedachten te wisselen. Dit initiatief is voortgekomen uit een door de gemeente Delft georganiseerde bijeenkomst in Speakers op 13 oktober vorig jaar en past in het kader van interactief besturen.

Om 19.30 opent het Floratheater zijn deuren om kunst- en cultuurminnend Delft, zowel professioneel als amateur, een boeiende avond te bieden. Het netwerken binnen de kunst- en cultuursector, in de breedste zin van het woord, staat centraal tijdens deze eerste editie.

Sprekers als Mohammed Benzakour, Astrid Jansen, Ad Schuring en Shahaila Winkler zullen tijdens deze avond een column voordragen.

Fotograaf Fred Nijs opent tijdens deze avond een expositie van zijn werk. Verder maken VJ´s en DJ´s deze avond een kunstwerk met muziek en beelden en is er onder meer een razend enquete-team voor de onverwachte gebeurtenissen.

Deel: ' Eerste editie Delfts cultureel netwerk '
Lees ook