Eerste editie Nederlands Studenten Jazz Orkest van start gegaan


UTRECHT, 20121125 -- Utrecht 24 november 2012 De eerste editie van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is zaterdag begonnen. Het NSJO is gevormd uit HBO en WO-studenten en gaat in de week voor kerst op tournee door Nederland. Onder meer Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden en Maastricht zullen worden aangedaan om een kerstshow te geven. Dit weekend werd daarvoor gerepeteerd in Cultureel Centrum Parnassos te Utrecht.

“Het enthousiasme dat iedereen heeft is ontzettend aanstekelijk. Deelnemers van het NSJO tonen enorme inzet en het niveau is erg hoog. Daarnaast is iedereen aan wie wij vertellen wat we van plan zijn enthousiast. Studenten, Jazz en een kerstshow is blijkbaar een ideale combinatie”, aldus Jan Sinnige, bestuurslid van het NSJO.

Het NSJO is in september dit jaar opgericht. Daarmee is het soms nog wat pionieren, zegt Sinnige: “We hebben enorm hard moeten werken om op tijd repetities te organiseren, genoeg geld te verzamelen en locaties voor optredens te boeken. Toch is het allemaal gelukt. Daarom zijn we ontzettend trots dat we nu aan het repeteren zijn en dat daarmee de eerste editie van het NSJO een feit is.”


Deel: ' Eerste editie Nederlands Studenten Jazz Orkest van start gegaan '
Lees ook