Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 28 mei 2002

Aan de redactie

Eerste erkenningen uitgereikt aan professionele projectverhuizers

Op maandag 27 mei hebben voor het eerst dertig projectverhuizers het erkenningscertificaat ontvangen dat hoort bij het lidmaatschap van de vakafdeling Professionele Projectverhuizers (PPV). De uitreiking vond plaats op de eerste ledenvergadering van de PPV in Hofstede De Beesde in Bunnik. Met de erkenning kunnen de projectverhuizers aan hun opdrachtgevers de garantie geven dat ze gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van projectverhuizingen, zoals grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren en bedrijven.

De gecertificeerde leden voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, vakbekwaamheid en veiligheid. Dit is door de onafhankelijke instantie ViaNoRM getoetst. De eisen zijn geformuleerd in het erkenningsreglement van de PPV. De gecertificeerde bedrijven mogen het logo van de PPV op hun verhuisauto's, materieel en drukwerk voeren. Alleen gecertificeerde bedrijven komen in aanmerking voor het lidmaatschap van de PPV.

De PPV werd in november 1999 opgericht als aparte vakafdeling binnen de vereniging van Erkende Verhuizers, SAVAM. SAVAM is de branche-organisatie voor Erkende Verhuizers in Nederland en deelmarkt van Transport en Logistiek Nederland. De PPV stelt zich ten doel om het vak projectverhuizen verder te professionaliseren. Onderdeel hiervan is het verder ontwikkelen van kwaliteitsnormen, logistieke concepten en opleidingen die specifiek gericht zijn op projectverhuizingen.

Voor nadere informatie kunt u bellen met de secretaris de heer Wouter Craandijk: 079-3636238 of surf naar www.ppv.nl . Een brochure over de PPV is op aanvraag beschikbaar.

Deel: ' Eerste erkenningen uitgereikt aan professionele projectverhuizers '
Lees ook