Eerste europese pr-nieuwsagentschap gelanceerd in londen

Londen (ots) - Vandaag is in Londen de eerste werkelijk toegewijde Europese nieuwsservice gelanceerd voor de pr-gemeenschap in Groot-Brittannië.

Deze service, na europe gedoopt, is een nieuwe afdeling van News Aktuell. Deze toonaangevende onderneming voor Europese pr-diensten is opgericht in 1989 en telt nu meer dan 120 werknemers in de vestigingen in Hamburg, Frankfurt, Berlijn, Zurich en Brussel (news aktuell Belga). Het is een dochteronderneming van DPA, het nationale nieuwsagentschap van Duitsland en tevens een van de meest gerespecteerde media-instituties in Europa.

In het Verenigd Koninkrijk heeft na europe een overeenkomst gesloten met Press Association, het nationale nieuwsagentschap van Groot-Brittannië, voor de distributie van persberichten via het nationale en regionale pers-, radio- en televisienetwerk UNS. na europe is gevestigd in de hoofdzetel van PA NewsCentre in Victoria.

Door de band met PA in het Verenigd Koninkrijk en DPA in Duitsland is na europe uitgerust met het gezag en bereik van belangrijke nationale nieuwsagentschappen in Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland en Scandinavië. Deze nieuwe service verleent toegang tot meer dan 150.000 traditionele en on-line aanspreekpunten in de Europese media.

Het netwerk van na europe strekt zich tevens uit tot alle belangrijke media-instanties in Centraal Europa (Polen, Hongarije, Bulgarije, Tsjechië, Slovenië, Estland, Letland, Litouwen en Rusland).

Via de meer dan 25 nieuwsagentschappen waarmee na europe wereldwijd samenwerkt, krijgen klanten toegang tot het breedst mogelijke mediagamma in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

David Davis, die tijdens zijn 17-jarige loopbaan als journalist voor Press Association en The Times werkte, zal na europe leiden. Hij kwam in de pr-wereld terecht als ondervoorzitter van Edelman Public Relations Worldwide. Vervolgens werd hij international voorzitter van Medialink Worldwide Inc, het toonaangevende pr-agentschap voor televisie, radio en het Internet.

"De komende vijf jaar zal Europa boven aan de agenda's van de Britse zakenwereld staan en een centrale plaats innemen op de socio-economische scène. De professionele wereld wordt hierdoor geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om met de traditionele en nieuwe on-linemedia te communiceren, en dit wordt steeds belangrijker" aldus Davis.

"De service na europe is dan ook opgericht om de Britse media op regelmatige wijze te voorzien van relevante bedrijfs- en consumenteninformatie, technologisch nieuws en vrijetijdsinformatie van belangrijke nationale en internationale ondernemingen en organisaties."

Als u geïnteresseerd bent in voorbeelden van recente persberichten van na europe, aarzel dan niet om onze website te bezoeken op het volgende adres: www.naeurope.co.uk /Latest News.

ots original text: na europe
Beschikbaar op internet: http://www.newsaktuell.be

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

David Davis
Tel.: +44(0) 20 7963 7890
E-mail: davis@naeurope.co.uk
Website: www.naeurope.co.uk

Opmerking voor de redacteurs: Let erop dat na europe (in kleine letters) de correcte spelling is van het nieuwe Europese pr-nieuwsagentschap.

Deel: ' Eerste europese pr-nieuwsagentschap gelanceerd in Londen '
Lees ook