Woensdag Januari 31, 2001.

Eerste internationale wijnfestival in Den Haag.

De Grote Kerk in Den Haag is van 4 tot en met 7 oktober van dit jaar hÈt trefpunt voor de wijnwereld tijdens het Dutch International Wine Festival.

Op de eerste editie van festival presenteren wijnhuizen uit de hele wereld zich in een inspirerende sfeer, temidden van de cultuur, gerechten en muziek. Deze combinatie zorgt ervoor dat bezoekers het ware karakter van de aangeboden wijnen optimaal kunnen ervaren. Het plezier in eten, drinken en het ontmoeten van interessante mensen is een wereldwijd genoegen: het festival is de ontmoetingsplaats.

Bezoekers kunnen niet alleen nader kennismaken met wijnen uit de bekende wijnregio's maar ook met wijnen uit nog onontdekte gebieden. Dit maakt het festival zowel voor het vakpubliek als voor geïnteresseerde liefhebbers, een niet te missen evenement. Het gevarieerde exposanten aanbod zorgt ervoor dat iedereen iets van zijn of haar gading kan vinden. Op donderdag 4 oktober is het evenement uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers.

De uitgebreide promotionele ondersteuning, ondermeer door de Haagsche Courant, de Goudsche Courant en de Stichting Promotie Den Haag, maakt het festival bekend bij het binnen- en buitenlandse publiek. Naar verwachting zal een aanzienlijk deel van de bezoekers uit het buitenland afkomstig zijn.

De festivalcatalogus bevat, naast algemene informatie over het festival en de exposanten, een uitgebreid overzicht van de gepresenteerde wijnen. Deze uitgave, die in een oplage van 10.000 exemplaren verschijnt, is hierdoor een naslagwerk dat ook na afloop van het festival zijn waarde bewijst.

Meer informatie over de deelnamemogelijkheden is beschikbaar op de website: www.dutchwinefestival.com. De website is tevens de plaats waar steeds de meest actuele informatie over de eerste editie van het Dutch International Wine Festival is te vinden.

Deel: ' Eerste internationale wijnfestival in Den Haag '
Lees ook