Eerste iPhone 4S reviews zeer lovend


Beoordelingen uit reviews boven verwachting

AMSTERDAM, 20111012 -- De aanvankelijke kritiek op de iPhone 4S lijkt snel te verdwijnen nu de eerste reviews van de iPhone 4S binnen zijn. Onder andere de NY Times, The Guardian en Macworld hebben de iPhone 4S grondig bekeken en zijn onverdeeld positief, zo blijkt uit een analyse van iPhone 4S vergelijkingswebsite www.iPhone4swereld.nl.

Snelheid & Siri


De iPhone 4S wordt vooral geroemd om zijn snelheid, welke dankzij de komst van de A5 dual-core processor bijna is verdubbeld, en zijn spraakbesturingssysteem Siri. Zo kan Siri vragen beantwoorden als ‘Wat is de hoofdstad van Nederland’, maar ook vragen als ‘Bestaat er een God?’. Als antwoord zal Siri dan naar de dichtstbijzijnde kerk wijzen. Ook herkent Siri familieleden. Zo kan men met de opdracht ‘bel mijn moeder’ naar moeder bellen, zonder haar naam te hoeven noemen.


Camera

Uit de analyse van de reviews van iPhone4sWereld.nl blijkt daarnaast dat de camera sterk verbeterd is. Foto’s van dichtbij zijn erg scherp, iets waar concurrerende telefoons vaak niet toe in staat zijn. De camera kan tevens video in HD-kwaliteit (1080p) opnemen.


iPhone 4S wel degelijk een revolutie

De NY Times geeft aan de Apple de iPhone 4S dan wel geen ‘revolutionaire’ telefoon heeft genoemd, maar dat dit het in hun ogen wel is. Met de grote innerlijke verbeteringen van de iPhone 4S is de lat voor concurrenten opnieuw weer een stuk hoger gelegd.


Deel: ' Eerste iPhone 4S reviews zeer lovend '
Lees ook