AutoRai

10-3-2003

Eerste kijk-en-rij middag Renault Kangoo Electrique

Op woensdag 26 maart 2003 vindt op het Testcentrum te Lelystad de eerste kijk-en-rij middag plaats. Op deze middag is er de mogelijkheid om elektrisch rijden in een Renault Kangoo Electrique zelf te ervaren.

De schoonste auto
Door de honderd procent elektrische aandrijving is de Kangoo Electrique zeer schoon en stil. Steeds meer bedrijven, overheden en andere organisaties hechten hier belang aan vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid en het invullen van hun milieubeleid. Een selecte groep krijgt 26 maart 2003 de kans om elektrisch rijden zelf te ervaren op de eerste kijk-en-rij middag.

Tijdens deze kijk-en-rij middag worden, naast het zelf rijden, de mogelijkheden en voordelen van de Renault Kangoo Electrique en een praktijkcase gepresenteerd. De locatie van de eerste kijk-en-rij middag is het Testcentrum Lelystad. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.deschoonsteauto.nl of via het telefoonnummer 020 - 3449024.

Project Renault Kangoo Electrique
Voor de marktintroductie van de Kangoo Electrique heeft Renault Nederland een speciaal project opgezet. Door voorlichting, waarvan de kijk-en-rij middag een belangrijk onderdeel is, wordt het elektrisch rijden en de Kangoo Electrique onder de aandacht van het publiek gebracht. De verkoop van de Kangoo Electrique wordt gestimuleerd door een subsidie op de eerste honderd Kangoos Electrique die in Nederland worden verkocht.

Het marktintroductieproject Kangoo Electrique is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het Ministerie van VROM, middels het DEMO-programma, dat wordt uitgevoerd door Novem.

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste kijk-en-rij middag Renault Kangoo Electrique '
Lees ook