Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Eerste KNHS Nationale Mendag

10/06/2002

Ermelo, 10 juni 2002
Zaterdag 13 juli vindt op het KNHS-centrum in Ermelo de eerste officiële KNHS Nationale Mendag plaats. Aanspanningen uit het hele land strijden om de kampioenstitels in de klasse Z en ZZ dressuur en om de Z vaardigheid. Tevens zijn dressuur- en vaardigheidswedstrijden in de klassen B, L en M uitgeschreven. De Commissie Nationale Mendag nodigt alle menners uit om deel te nemen aan deze eerste landelijke mendag. Natuurlijk zijn alle liefhebbers van de mensport ook van harte welkom om het evenement te bezoeken, waarvan de toegang gratis is.

Het niveau van de mensport wordt steeds hoger. Dit komt enerzijds door het toegenomen aantal aanspanningen en anderzijds doordat de sport steeds professioneler wordt uitgeoefend. In voorgaande jaren werd de Nationale Mendag op initiatief van de KNF georganiseerd. Dit is nu niet meer het geval, aangezien de zeventien bonden nu onder de KNHS-vlag vallen. Daarom kunnen we nu echt spreken van een nationale mendag, waaraan alle menners die lid zijn van de KNHS, kunnen deelnemen.

De KNHS Nationale Mendag begint 's ochtends om 9.00 uur en wordt rond 17.30 uur feestelijk afgesloten met een parade, de prijsuitreiking en natuurlijk het huldigen van de nieuwe nationale kampioenen. Meer informatie over de reglementen en het vraagprogramma van de KNHS nationale mendag vindt u op www.paardensport.nl, onderdeel "Wedstrijdsport" , onder de knop "Kampioenschappen".

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste KNHS Nationale Mendag '
Lees ook