GrapeCity PowerTools publiceert de allereerste editie van het eerste kookboek van de Microsoft .NET-gemeenschap

GrapeCity PowerTools publiceert de allereerste editie van het eerste kookboek van de Microsoft .NET-gemeenschap

MORRISVILLE, N.C.--(BUSINESS WIRE)-- 20110607 --

GrapeCity PowerTools kondigde vandaag aan, dat het langverwachte kookboek van .NET-goeroes kunnen koken! vanaf nu verkrijgbaar is. De bekroonde uitgever van componenten Spread en ActiveReports heeft een verzameling in een echt kookboek gepubliceerd, van bijna alle bekende beroemdheden in de branche, met recepten waarvan u thuis kunt genieten.

U heeft hen horen spreken tijdens de belangrijkste evenementen in de branche. U heeft hun artikelen in de belangrijkste vakpublicaties gelezen. U heeft hun websites doorzocht en hun tijdschriften doorgebladerd voor tips over programmeren. U heeft hen ontmoet bij .NET-gebruikersgroepen en zij hebben u geholpen om uw moeilijkste vragen online te beantwoorden.

Nu kunt u ze zien koken!

Echt waar. GrapeCity PowerTools, producent van de bekroonde ActiveReports- en Spreadcollecties, introduceert wat beschouwd wordt als het eerste echte kookboek met recepten van uw favoriete Microsoft. NET Community Influencers.

De all-starbezetting van de goeroerecepten omvat: Henry Allain, Scott Allen, Ted Bahr, Doug Barney, Glenn Block, Michèle Leroux Bustamante, Richard Campbell, Howard Dierking, Jim Duffy, Mark Dunn, Keith Elder, Dino Esposito, Mary Jo Foley, Carl Franklin, Russell Fustino, Jon Galloway, Giorgio Garcia-Agreda, Michele Guido, Phil Haack, Jeff Hadfield, Scott Hanselman, Joe Healy, Tim Huckaby, Julie Lerman, David Lyman, Matt Morollo, Fritz Onion, Jeffrey Palermo, John Papa, Ayende Rahien, David Rubenstein, Shervin Shakibi, Steve Smith, Dave Ward, Keith Ward, John Waters, Rick Webster, Chris Woodruff en nog veel meer!

Als u nog twijfels heeft over het feit of deze personen daadwerkelijk kunnen koken, dan hebben we een leuke verrassing voor u in petto. Zij kunnen echt koken!

BEKIJK DE PROMOTIEVIDEO! -https://www.youtube.com/watch?v=c5-J6odZ9jQ

Hoe kunt u een exemplaar van deze in beperkte oplage verschijnende uitgave verkijgen?

1. Kom naar de bijeenkomst van uw plaatselijke .NET-gebruikersgroep

We zullen de boeken in het hele land via de .NET-groepen verspreiden, zodat zij deze kunnen gebruiken voor fondsenwerving om te helpen bij de ondersteuning van hun gemeenschapsevenementen (zij behouden 100% van de opbrengst). Vraag uw groepsleider om contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat ze naar hun evenementen worden verzonden.

2. Geef een bijdrage

Zoals sommigen van u wellicht weten, is het hoofdkantoor van ons bedrijf gevestigd in Sendai, Japan. Hoewel het kantoor onlangs opnieuw geopend is en er alleen lichte constructieschade is geleden als gevolg van de aardbeving en de tsunami, worstelen veel gezinnen van onze werknemers en de bewoners van de gehele regio met het verkrijgen van de eerste levensbehoeften. Onze collega's van GrapeCity zijn aanwezig om hulp te bieden aan hen die het zwaarst getroffen zijn. Wij nodigen u uit om mee te helpen bij deze inspanning voor de heropbouw. GrapeCity US vraagt degenen die willen helpen met de opvang- en herstelactiviteiten in de getroffen gemeenschappen, om een bijdrage te leveren aan het fonds Relief for Japan.

Als u besluit om een bijdrage te leveren, laat het ons dan weten zodat wij u, als teken van onze oprechte waardering, een boek kunnen toezenden. Bijdragen kunnen nu geleverd worden via https://www.gcpowertools.com/relief/

3. Download het nu!

Ga naar https://www.gcpowertools.com/cookbook om het elektronische pdf-bestand te bekijken en downloaden.

Over GrapeCity

GrapeCity, opgericht in 1980, is een internationaal bekroonde Microsoft Gold Certified Partner, een vooraanstaande Visual Studio Industry Partner en 's werelds grootste leverancier van ontwikkelingscomponenten. Het bedrijf heeft meer dan 850 werknemers en tienduizenden klanten wereldwijd. Voor meer dan 25 jaar heeft GrapeCity ondernemingen over de hele wereld voorzien van de modernste ontwikkelingsinstrumenten en -componenten, softwarediensten en -oplossingen. Ga voor meer informatie naar https://www.gcpowertools.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
GrapeCity
Kevin White, +1-919-460-4551

Kevin.white@grapecity.com

Deel: ' Eerste kookboek Microsoft .NET-gemeenschap .NET-goeroes kunnen koken! '


Lees ook