Defibtech voltooit eerste internationale verzending van Lifeline View™ automatische externe defibrillator

Medizon brengt enige AED op de markt met stap-voor-stap video-instructies voor gebruik in Nederland

GUILFORD, Connecticut (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100930 --

Defibtech, LLC, een toonaangevend vernieuwer op de markt voor Automatische Externe Defibrillators (AED), maakte vandaag haar eerste internationale verzending bekend van deLifeline View™ Automatic External Defibrillator naar Medizon.Medizon is een van de grootste internationale distributeurs van Defibtech en de enige distributeur voor Nederland. Deze zending van de Lifeline View AED komt bij de meer dan 100.000 Defibtech AED’s die wereldwijd zijn verzonden.

De Lifeline View is de eerste en enige AED met een full-colour beeldscherm waarop stap-voor-stap video-instructies worden gegeven voor het uitvoeren van reanimatie, mond-op-mondbeademing en externe defibrillatie. Het apparaat heeft ook tekst- en audio-aanwijzigingen die de gebruiker helpen bij het uitvoeren van een reddingsactie. De View is de nieuwste aanwinst in het Lifeline AED-productassortiment en is momenteel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

“Defibtech is alom bekend om het ontwikkelen van eenvoudig te gebruiken en duurzame AED’s”, aldus Marcus Flipsen, directeur van Medizon, sinds 2004 distributeur van Defibtech. “Met het videoscherm wordt de Lifeline View direct het meest gebruikersvriendelijke apparaat op de markt en we zijn zeer verheugd dat we deze opwindende nieuwe technologie aan onze klanten kunnen leveren.”

“We zijn blij dat we de beschikbaarheid van Lifeline View naar Europa kunnen uitbreiden en zullen er alles aan doen om de distributie van deze technologie naar veel van onze bestaande internationale gebieden uit te breiden.” aldus Gianfranco Buchbinder, vicepresident Internationale Verkoop en Marketing bij Defibtech.

De AED’s van Defibtech worden wereldwijd naar meer dan 30 landen verzonden, waaronder Italië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, China, Korea en India. Elk land kan taalspecifieke units bestellen die de gebruiker al ‘pratend’ helpen bij het uitvoeren van een reddingsactie, door het geven van “stap-voor-stap”-instructies. Defibtech AED’s zijn momenteel beschikbaar in zestien verschillende talen.

Hoewel alle AED’s van Defibtech in de Verenigde Staten worden gefabriceerd, is bijna de helft van de jaaromzet van het bedrijf afkomstig uit de export. In juli 2010 kende het Amerikaanse Ministerie van Handel Defibtech een Export Achievement Certificate toe voor het zich richten op exportmarkten en het scheppen van werkgelegenheid.

Ga voor een demonstatie van de Lifeline View AED naar

https://www.defibview.com/demo

Over Defibtech

Defibtech streeft onophoudelijk naar één doel: het maken van de beste AED’s ter wereld tegen betaalbare prijzen. Defibtech ontwerpt en produceert defibrillators, waaronder de AED-productgroepen Lifeline™ en ReviveR™. De producten van Defibtech worden verkocht via een netwerk van distributiepartners in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Defibtech is gevestigd in Guilford, Connecticut (VS). Alle AED’s worden in de Verenigde Staten geproduceerd in uiterst moderne ISO 13485:2003 gecertificeerde fabrieken. Ga voor meer informatie over Defibtech en haar producten, naar www.defibtech.com en www.defibview.com of bel naar 1-866-DEFIB-4-U (1-866-333-4248).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Schwartz Communications voor Defibtech
Jessica Anderson, 415-512-0770

defibtech@schwartzcomm.com

Deel: ' Eerste Lifeline View AED met video-instructies naar Nederland '
Lees ook