1e Nederlandse Huisdieren Uitvaartbeurs


Bij leven een herinnering creëren

ZALTBOMMEL, 20141008 -- Op de Huisdieren Uitvaartbeurs “Memories Forever” op 2 november 2014 te Zaltbommel eren wij het leven van ons (huis)dier en maken we de mensen bewust dat men met het creëren van een herinnering niet moet (hoeft te) wachten tot het dier er niet meer is! Er is grote belangstelling vanuit de standhouders en professionele (dieren)wereld, inmiddels zijn er 32 exposanten en is er een grotere locatie gehuurd.

Standhouders
Op de Memories Forever Huisdieren Uitvaartbeurs is een grote variëteit aan standhouders aanwezig. Denkt u hierbij aan een natuurdierenbegraafplaats, rouwbegeleiding, dierentolken, portretschilders, fotograaf, rouwboeket bloemist, uitvaartzangeres Nadita Alferink, dierenrouwkaarten, urnen, assieraden, sieraden van de haren van honden/katten enzovoorts.

Op de beurs zijn sieraden, urnen en overige artikelen uiteraard ook te koop.

Kinderhoek

Voor kinderen kan het overlijden van een dier een grote klap zijn, in de kinderhoek kunnen kinderen onder begeleiding van professionele coach Ineke Vliem hierover praten en een tekening maken van hun huisdier en/of een houten sleutelhanger of magneet versieren en natuurlijk na afloop meenemen.

Locatie – datum - tijd

De beurs vindt plaats op 2 november 2014 van 10:00 tot 17:00u in het Dogcenter te Zaltbommel. Uiteraard zijn honden welkom op deze dag. Toegang is 2 euro, kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Website

Op de site www.memories-forever-beurs.com kunt u alle informatie teruglezen.

Initiatiefnemer

Betty Heideman is initiatiefnemer van deze beurs. Sinds 1999 is zij nauw betrokken bij het lot van met name de honden uit Spanje, vanaf 2005 woont zij in Frankrijk waar ze een t(e)huis voor oude, zieke en gehandicapte honden heeft. Zij maakt zelf houtendierenurnen, is auteur van diverse dierenboeken, oud oprichtster van de Greyhounds Rescue Holland, de Animal Medical Care Foundation en een van de eersten in Nederland die een Huisdierenoppasbureau startte. Zij geeft betaalbare workshops voor mensen met honden om hun relatie te verbeteren.

Informatie

De beurs wordt georganiseerd door Greyt Art Memories Forever. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betty Heideman info@greyt-art.com of per telefoon 0033 386 78 74 42. 


Deel: ' Eerste Nederlandse Huisdieren Uitvaartbeurs '
Lees ook