Eerste Nederlandse Samsung Galaxy S4 community online


TILBURG, 20121222 -- Een opvallend fenomeen rond moderne smartphones is de online fan community - ieder populair toestel heeft er wel één, de meesten hebben er meer. In dit rijtje schaart ook SamsungGalaxyS4.nl zich - een onafhankelijke website die nieuws over het toestel brengt, en waar gebruikers straks tips en trucs kunnen uitwisselen. De website is te vinden als Samsung Galaxy S4 Nieuwsblog.

Je kunt tegenwoordig het succes van een gadget bijna afmeten aan het aantal fansites dat zich met alleen dát apparaat bezig houdt. Jarenlang struikelde je met name over de iPhone en iPad fan communities, maar sinds Samsung twee jaar geleden de ontzettend populaire Galaxy S2 smartphone op de markt bracht, heeft de Zuid Koreaanse electronicagigant een immer groeiende schare fans.

Op dit moment ligt de veelbekroonde Galaxy S3 nog in de winkels, maar aan de horizon zijn de eerste geruchten over de opvolger - de Galaxy S4 - al lang en breed opgedoken. Het toestel zal nóg sneller zijn, de camera nóg beter, en het scherm zelfs van een ongekende 1080 punts 'full HD' resolutie. Het gaat hier inderdaad nog steeds over een telefoon.

SamsungGalaxyS4.nl wordt bezocht door een dagelijks groeiend aantal enthousiaste 'early adopters', die zich nu al bezig houden met ieder gerucht dat over de smartphone opduikt: van de releasedatum tot de verwachtte prijs - alles wordt uitgebreid bediscussieerd.

Heb jij ook een bovenmatige interesse in smartphones? Dan loont het de moeite om een kijkje te nemen op SamsungGalaxyS4.nl!


Deel: ' Eerste Nederlandse Samsung Galaxy S4 community online '
Lees ook