PERSBERICHT
Rotterdam, 23 juni 1999

t for telecom lanceert eerste Nederlandse virtuele telecomshop

On-line abonnementadvies bij www.tfortelecom.nl

De vijfendertigste shop van t for telecom is niet zomaar een winkel. Het is de eerste virtuele telefoonwinkel van de snelstgroeiende en grootste onafhankelijke winkelketen voor mobiele telecommunicatie in Nederland. t for telecom is sinds deze week de eerste winkelketen voor mobiele communicatie die op Internet actief is. "Op onze website, http://www.tfortelecom.nl, kunnen consumenten onder meer een onafhankelijk advies krijgen welk abonnement of toestel het beste bij hen past, en kunnen deze vervolgens ook on-line bestellen," vertelt Henk Kamsteeg, managing director van t for telecom.

Kamsteeg: "Door een aantal simpele vragen te beantwoorden over het te verwachten belgedrag, verschijnt direct het meest gunstige mobiele abonnement in beeld. Maar er is nog veel meer. Zo kan men naast het interactieve abonnementadvies ook op de website terecht voor een onafhankelijk advies bij de keuze voor een geschikte mobiele telefoon. In deze ‘catalogus’ zijn meer dan vijftig verschillende telefoons opgenomen, inclusief foto’s en de belangrijkste features."

Makkelijk en overzichtelijk
"De indeling van de website is makkelijk en overzichtelijk. Alle informatie is in duidelijke taal geschreven en goed gerangschikt", licht Kamsteeg verder toe. "De startpagina bestaat uit een mobiele telefoon, die je snel wegwijs maakt op onze site. Op dit ‘toestel’ vindt de bezoeker doorklik-mogelijkheden naar: algemene informatie over t for telecom en onze business places (shops voor de zakelijke markt), waar onze 34 overige vestigingen te vinden zijn en consumenteninformatie over mobiel bellen. Vanuit het startpunt kan men ook de interactieve catalogus voor mobiele toestellen raadplegen, een online abonnementadvies krijgen, onze speciale aanbiedingen bekijken én bestellen. Ook hebben wij de meest voorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot mobiele communicatie opgenomen. Want er is nog erg veel onduidelijkheid voor consumenten met betrekking tot mobiele communicatie. En daar is nog steeds een belangrijke taak voor ons weggelegd, … duidelijke taal bieden."

On-line solliciteren
Geïnteresseerden kunnen ook op de site terecht om te solliciteren bij t for telecom. "In het jaar 2000 zullen in plaats van de huidige 3 miljoen, maar liefst 5 miljoen Nederlanders een mobiele telefoon hebben. En om deze miljoenen mensen aan een telefoon te helpen, zijn wij continue op zoek wij naar enthousiast telecompersoneel. Bij ons is alles mogelijk. Mensen die willen meegroeien met t for telecom kunnen dus terecht op: http://www.tfortelecom.nl", besluit Kamsteeg.
 
Noot aan de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Kamsteeg, managing director t for telecom, telefoon: 010 - 238 1300. Of met Norbert Cappetti van GCI Holland Public Relations/Public Affairs, telefoon: 020 – 676 8666 of 06 – 21 23 01 27.

Deel: ' Eerste Nederlandse virtuele telecomshop t for telecom '
Lees ook