Eerste Oneplanetcrowd-succes is voor De Nieuwe Pers


Eerste Oneplanetcrowd-succes is voor De Nieuwe Pers, op naar de volgende!

NAARDEN, 20121121 -- Na 40 dagen crowdfunden is het eerste succes voor De Nieuwe Pers een feit. Een grote groep medialiefhebbers met gevoel voor duurzaamheid heeft dit plan gesteund. Met volledige financiering kan de meest duurzame krant van Nederland dus van start.

Boven verwachting
Het was vanaf het begin al duidelijk dat veel mensen de weg naar de investeerknop van De Nieuwe Pers wisten te vinden, maar dat de teller nu al boven de 100% staat is boven verwachting. De Nieuwe Pers is de digitale opvolger van De Pers en publiceert naast het dagelijks nieuws over duurzame ontwikkeling, duurzaam ondernemen en duurzaam consumeren. “We kunnen nu, na  40 van de 90 dagen,  beginnen met onze krant. De eerste etappe  is dus behaald, maar we willen naar de eindstreep. Je kunt ons nog steeds blijven financieren via Oneplanetcrowd, zodat we de beste krant van Nederland worden”, zegt Jan-Jaap Heij, mede-eigenaar van  de krant.

Campagne voeren
Als nieuwe duurzame ondernemer via Oneplanetcrowd heeft Jan-Jaap veel campagne gevoerd om het doelbedrag bij elkaar te krijgen. Hij sprak een grote groep mensen aan en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Naast De Nieuwe Pers biedt Oneplanetcrowd ruimte voor nog meer ondernemers met duurzame producten of diensten. Zij hopen allemaal binnenkort eenzelfde succes als dat van Jan-Jaap te vieren. 

Oneplanetcrowd
Via Oneplanetcrowd.nl kun je innovatieve duurzame producten en diensten mogelijk maken. Kies een product of dienst waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen en meld je aan als crowdfunder!

Noot voor publicatie

Dit artikel is vrij over te nemen. De producten en ondernemers van Oneplanetcrowd zijn te vinden op www.oneplanetcrowd.nl
Meer weten? Bel of mail met Charlotte Huiskamp: 035 6958115 - pers@oneplanetcrowd.nl

Deel: ' Eerste Oneplanetcrowd-succes is voor De Nieuwe Pers '


Lees ook