Eerste online opleiding voor Verenigingen van Eigenaars


AMSTERDAM, 20140709 -- VvE Centraal, de onafhankelijke site over de VvE, heeft deze maand leren in eigen tijd en op eigen tempo geïntroduceerd met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen .

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de eerste onafhankelijke website waar de Vereniging van Eigenaars echt centraal staat. Door veel te investeren in het opbouwen en uitbouwen van haar onafhankelijke kennisplatform is VvE Centraal uitgegroeid tot het leidende internet platform waar artikelen, VvE dienstverleners, VvE nieuws en nu ook online VvE educatie bij elkaar komt.

Met de introductie van het eLearning komt VvE Centraal weer een stap dichter bij haar doelstelling om de centrale plek op internet te creëren waar kennisdeling over de VvE de primaire doelstelling is.

Wilfred Boerrigter, oprichter van VvE Centraal ”Met VvE Educatie hebben we een laagdrempelige online hulp gecreëerd waar mensen  op hun eigen tempo én wanneer ze maar willen hun kennis over de VvE kunnen bijspijkeren.”

In de komende maanden zal het aanbod van courses groeien en zullen de belangrijke onderwerpen van de VvE de revue passeren.  Deze courses ontwikkelt VvE Centraal samen met  specialisten in relevante vakgebieden zodat de kwaliteit en het niveau van de courses gewaarborgd is.

De eerste course behandelt de basiskennis over een VvE en richt zich op de individuele bestuurders als appartementseigenaren. Zeven compacte lessen behandelen de basiskennis die bij iedere VvE bestuurder en appartementseigenaar aanwezig zou moeten zijn. Door het testpanel  werd de course erg goed ontvangen.

Zo liet Helene de Bruin ons na het volgen van deze course het volgende weten: “Met veel plezier de cursus basiskennis van de VvE voor appartementseigenaren gevolgd. Voorafgaand aan de vragen een duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Een leuke en leerzame cursus!”

Voor meer informatie en de online VvE educatie kunt u terecht op vve-educatie.nl

Over VvE Centraal:
VvE Centraal is de onafhankelijke site op internet (www.vvecentraal.nl) gericht op de Vereniging van Eigenaars. Een plek waar de VvE daadwerkelijk centraal staat, samen met haar leden. VvE Centraal biedt betrouwbare en onafhankelijke informatie aan, u kunt vragen stellen en uw ervaringen delen of in contact komen met dienstverleners die de belangen van de VvE ook centraal hebben staan.

Primair gaat het VvE Centraal om het gemakkelijk vinden en delen van informatie. We willen het onderwerp VvE’s weer interessant en leuk maken en zorgen dat mensen begrijpen wat de VvE inhoud. Kennis delen staat hierbij centraal.

Website: www.vvecentraal.nl
Email: info@vvecentraal.nl
Twitter: @vvecentraal


Deel: ' Eerste online opleiding voor Verenigingen van Eigenaars '
Lees ook