Dienstenbond CNV

1e overleg CAO Tuinbouwveilingen uitgesteld
17-03-2003

Het eerste overleg om te komen tot een nieuwe CAO voor de tuinbouwveilingen is uitgesteld. Oorspronkelijk was het de bedoeling om op woensdag 19 maart het CAO-overleg te starten. Wij hebben de werkgevers onze voorstellen namens u onlangs toegestuurd. De voorstellen van de werkgevers hebben wij nog niet ontvangen. Wel kregen we bericht dat een van de vertegenwoordigers aan werkgeverszijde verhinderd was.

Tijd
Het eerste overleg staat nu gepland voor 31 maart 2003. Wat CNV Dienstenbond betreft wordt het dan ook wel eens tijd om te beginnen met het overleg omdat de vorige CAO al op 31 december 2002 is afgelopen en u nu eindelijk wel eens een loonsverhoging wilt ontvangen en ook anderszins wilt weten waar u aan toe bent met uw arbeidsvoorwaarden.

Aan ons zal het niet liggen. Wij blijven ons onverminderd inzetten voor uw arbeidsvoorwaarden! Na 31 maart hopen wij u in ieder geval te kunnen vertellen wat de stand van zaken is, of wij het idee hebben om op korte termijn een akkoord met de werkgevers af te kunnen sluiten en wanneer het overleg verder gaat.

CNV Dienstenbond-leden zijn altijd beter op de hoogte. Wil uw collega ook op de hoogte gehouden worden? Overtuig hem of haar van het nut van het lidmaatschap!
lid worden

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aletta Bulsink, bestuurder tuinbouwveilingen, tel: (055)5772640

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste overleg CAO Tuinbouwveilingen uitgesteld '
Lees ook