Eerste paal McDonald's Nijkerkerpoort


NIJKERK, 20130513 -- Maandag 6 mei jongstleden is op bedrijvenpark Nijkerkerpoort – Regionaal bedrijvenpark A28 Nijkerk – de eerste paal van de nieuwe McDonald's vestiging de grond in gegaan. Op hetzelfde moment is gestart met het bouwrijp maken en de aanleg van de infrastructuur van de eerste fase van dit gloednieuwe bedrijvenpark. De opening van het nieuwe McDonald's restaurant staat vooralsnog gepland op 28 juli aanstaande.

Na de realisatie van een nieuwe Scania vestiging is de realisatie van het McDonald's restaurant het tweede deelproject dat wordt gerealiseerd op het nieuwe bedrijvenpark.

De ontwikkeling is gedaan door de combinatie Slingerland Projecten BV en Zwanenburg Projecten BV. De bouw wordt gerealiseerd door Slingerland Bouw BV, welke ook de coördinatie doet voor het bouwrijp maken van fase 1 van het bedrijvenpark.

Er wordt een McDonald's restaurant nieuwe stijl (512 m2) gerealiseerd. De vestiging zal één van de eerste zijn in zijn soort met een zogenoemde dual-lane ofwel dubbele bestel toe- en afrit met daarbij twee bestelpraatpalen. Op het terrein zal verder ruimte zijn voor een ruim terras met speeltoestel en 60 parkeerplaatsen. Voor de omgeving betekent de nieuwe McDonald's vestiging een enorme impuls voor de werkgelegenheid. Het restaurant biedt aan circa honderd mensen een (part time) baan.
 
Het McDonald's restaurant wordt door Zwanenburg in belegging genomen en voor een lange termijn verhuurd aan McDonald's Nederland BV.

Deel: ' Eerste paal McDonald's Nijkerkerpoort '
Lees ook