Gemeente Dordrecht


---

Eerste paal nieuw bedrijfsgebouw ANVD

Vincent Brinkhof
Op woensdag 5 maart 2003, worden door de heren F.D. van Heijningen, wethouder Economische Zaken te Dordrecht en H.J. van Chastelet, algemeen directeur van de ANVD, de eerste palen geslagen voor de bouw van een nieuw multifunctioneel Bedrijfsgebouw voor de ANVD aan de Malachiet 100 op het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht.

Na tien jaar gevestigd te zijn aan de Callistolaan te Dordrecht, verhuist het op-en-top Dordtse bedrijf naar haar vijfde onderkomen in een periode van 26 jaar. ANVD is één van de oudste beveiligingsbedrijven van Nederland (opgericht in 1915) en is actief op het gebied van beveiligingsdiensten, brandwachtdiensten, recherche-diensten en winkelsurveillancediensten.

ANVD, voert haar werkzaamheden in hoofdzaak uit binnen een agglomeratie van zo'n 50 km rondom Dordrecht. Door deze regionale opzet kenmerkt de ANVD zich als een flexibele klantgerichte organisatie waarbij snel en adequaat ingespeeld kan worden op gewijzigde situaties en calamiteiten. Tevens is zijn ISO 9001 - 2000 en VCA ** gecertificeerd.

De nieuwbouw biedt straks een uiterst moderne en geavanceerde meldkamer met de nieuwste technologieën en biedt ruimte voor het geven van vakgerichte oplei-dingen zoals Conflicthantering, omgaan met agressie, weerbaarheidstrainingen, EHBO en reanimatie, VCA B, VCA L en VCA VOL., en BHV opleidingen. Deze opleidingen worden niet alleen aan eigen personeel aangeboden, maar ook worden er in toenemende mate opleidingen gegeven aan winkelpersoneel en andere externe groepen. Sinds 1990 is het aanbod van de ANVD, onder meer door overname van andere bedrijven, sterk verbreed.

De ANVD gaat ervan uit, dat haar nieuwe onderkomen een nieuwe impuls geeft aan de verdere groei van haar bedrijf, welke zij ook in de afgelopen jaren heeft mogen meemaken. Tevens biedt de nieuwbouw de mogelijkheid om zowel haar personeel als ook de opdrachtgevers efficiënter van dienst te kunnen zijn. In het 1e kwartaal van 2004 zal de ANVD haar nieuwe bedrijfspand in gebruik nemen.

Deel: ' Eerste paal nieuw bedrijfsgebouw ANVD in Dordrecht '
Lees ook