CDA

Eerste presentatie voorzitterskandidaten Van Bijsterveldt en Krapels aan CDA-leden in provincies

De kandidaten voor het partijvoorzitterschap van het CDA, Marja van Bijsterveldt (40) en Jan Krapels (49) zullen zich a.s. donderdag 27 juni tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Provinciale Afdeling Zuid-Holland voor het eerst presenteren aan de CDA-leden in de provincies. De bijeenkomst vindt plaats in Ichthus Hogeschool Rotterdam, Posthumalaan 90 te Rotterdam. Aanvang: 20.30 uur. Dit is de eerste in een reeks van debatten tussen de kandidaat-voorzitters.

De leden van het CDA kunnen in het najaar voor het eerst hun eigen voorzitter kiezen. Alle leden ontvangen een stembiljet die zij ingevuld voor 25 oktober a.s. moeten retourneren. Op het CDA-Congres van 2 november in Utrecht wordt de uitslag van de stemming bekendgemaakt.

De kandidaten Jan Krapels en Marja van Bijsterveldt zullen de komende maanden campagne voeren voor het partijvoorzitterschap. Zij zullen zich gezamenlijk presenteren aan de leden in de provincies. De campagne begint op 27 juni a.s. in Rotterdam. Hieronder treft u voor zo ver nu bekend de data aan de andere reeds geplande bijeenkomsten:

* maandag 16 september Bijeenkomst Provinciale Afdeling Utrecht in Maarn

* woensdag 18 september Bijeenkomst Provinciale Afdeling Zeeland
* woensdag 25 september Bijeenkomst Provinciale Afdeling Flevoland in Urk

* maandag 7 oktober Bijeenkomst Provinciale Afdeling Overijssel
* maandag 14 oktober Bijeenkomst Provinciale Afdeling Gelderland
Meer informatie over de beide kandidaten, de procedure van de verkiezing en de campagne treft u aan op de website van het CDA: www.cda.nl/kandidaat-partijvoorzitters

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste presentatie voorzitterskandidaten CDA in provincies '
Lees ook