Eerste rolstoelvriendelijke tafel voor de horeca


Soest, 20170307 -- Horeca Nederland zet zich in voor een verbeterde toegankelijkheid voor bezoekers in een rolstoel. Als antwoord hierop heeft Horeca Terras Service de eerste rolstoelvriendelijke tafel ontwikkeld. Traploos in hoogte verstelbaar en multifunctioneel inzetbaar als tafel voor rolstoelgebruikers tot statafel.

Eerste rolstoelvriendelijke tafel voor de horecaGastvrijheid binnen de horeca

De gastvrijheid en toegankelijkheid binnen diverse horecabedrijven kan nog beter. Met een aantal kleine aanpassingen kan de horecaondernemer de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers vergroten. Het wegnemen van drempels is hier één van, maar ook het aanpassen van de tafelhoogte.

Te lage of te hoge tafels wekken frustraties op bij mensen in een rolstoel. Horeca Terras Service ontdekte dé manier om iedereen tevreden te houden: de in hoogte verstelbare tafel.

Traploos in hoogte verstelbaar

De Easy Lift Table is een gepatenteerd product dat speciaal ontwikkeld is voor de zorg en de horeca. De tafel is handbediend en traploos instelbaar van 65cm tot 110cm. Snel schakelen tussen zitten en staan, dat is de gedachte achter de Easy Lift Table®. Rolstoelgebruikers voelen zich welkom, terwijl horecamedewerkers niet meer hoeven te slepen met zware terrastafels.

De horecatafel werkt met een kabelsysteem bediening met slinger, waardoor deze snel op de juiste hoogte ingesteld wordt. De tafel is voorzien van verzwaarde voet en heeft een maximale statische belasting van 50 kg.

De Easy Lift Table® is verkrijgbaar bij Horeca Terras Service en Altijd Handig Horeca.


Deel: ' Eerste rolstoelvriendelijke tafel voor de horeca '
Lees ook