Gemeente Rotterdam

Eerste RTV-uitzending burgemeester Opstelten

(13-03) Een gesprek met burgemeester Opstelten, is een gesprek over veiligheid. Dat bleek gisteren uit de eerste live uitzending van Opstelten op radio en televisie Rijnmond.

Met 80 bellers, 10 gevoerde gesprekken en 15 vragen die via internet zijn binnengekomen is op 12 maart een goede start gemaakt met het programma "Met wie?". In het live programma dat Rijnmond op zowel radio als televisie uitzendt, beantwoordt burgemeester Opstelten vragen van Rotterdammers.

Maar daarmee is de dialoog nog niet afgerond. Elke dag kunnen Rotterdammers met hun mening terecht op STADSDEBAT. De stelling van het het radioprogramma blijft hier 14 dagen staan. En wat het allermooist is: de inzender met de meest verrassende mening wordt de eerstvolgende uitzending van "Met wie?" opgebeld om als eerste zijn of haar mening te geven over de nieuwe stelling.

RTV-Rijnmond zendt "Met wie? Met Ivo" uit van 18.00 -19.00 uur op 27 maart, 11 en 25 april, 1, 14 en 29 mei, 12 en 27 juni, 10 en 24 juli, 7 en 22 augustus en 4 september

Deel: ' Eerste RTV-uitzending burgemeester Opstelten, verslag '
Lees ook