Eerste Sim Only Awards uitgereikt


GRONINGEN, 20160217 -- Youfone wint de award voor meest gekozen sim only provider 2015. Youfone krijgt deze onderscheiding van de website Simonlyvergelijken.net die tot stand is gekomen op basis van ruim 190.000 prijsvergelijkingen van sim only abonnementen.

De Sim Only Award is een prijs voor aanbieders van sim only abonnementen die volgens de bezoekers van de vergelijk website het beste productaanbod hebben. Het is dit jaar voor het eerst dat deze award wordt uitgereikt.

Kleine providers grote winnaarsDe Sim Only Awards zijn een jaarlijks initiatief om de markt scherp te houden en de  consument een onafhankelijk en transparant inzicht te geven in prijs en kwaliteit van Nederlandse sim only aanbieders.

Als een van de grootste vergelijk websites van sim only abonnementen heeft Simonlyvergelijken.net een duidelijk marktoverzicht. De relatief kleine providers doen het goed. Youfone wordt het meest gekozen met maar liefst 22,23 procent, op de voet gevolgd door Ben met 20,60 procent en Simyo met 15,59 procent.

Mobiele beller stapt vaker overMet een groot aanbod van aanbieders van sim only abonnementen is de markt enorm in beweging. Simonlyvergelijken.net ziet dat aanbieders die enkel sim only producten verkopen sneller inspelen op de behoeften van de consument. Zo speelt de databundel voor mobiel internet een belangrijke rol bij het keuzeproces. Als providers hier snel op inspelen winnen ze in deze competitieve markt snel nieuwe klanten.

Door de introductie van de Sim Only Award wil Simonlyvergelijken.net bijdragen aan nog meer transparantie binnen het aanbod van abonnementen.


Deel: ' Eerste Sim Only Awards uitgereikt '
Lees ook