NOS


Eerste uitzending 'Studio Sport, Eredivisie op vrijdag' Vrijdag 17 augustus is de eerste uitzending van 'Studio Sport, Eredivisie op vrijdag' te zien om 22.40 uur op Nederland 2. Dit nieuwe programma wordt morgen uitgezonden vanuit het Arke Stadion in Enschede, waar de voetbalclubs FC Twente en RKC de aftrap van de Eredivisie-competitie voor hun rekening nemen. De presentatie vanuit Enschede is in handen van Tom Egbers. Hij wisselt de presentatie van dit wekelijkse vrijdag-programma in het komende seizoen af met Humberto Tan.

'Studio Sport, Eredivisie op vrijdag' is een voetbalprogramma waarin de gespeelde wedstrijd van die avond en een vooruitblik op het komende weekeinde centraal staan. Het programma, dat zich specifiek richt op het Eredivisie-voetbal, wordt elke week live uitgezonden vanuit het stadion van de die dag gespeelde wedstrijd. Er wordt een samenvatting getoond van die wedstrijd. Daarnaast ontvangen de presentatoren gasten uit de voetbalwereld met wie zij praten en discussiëren.

Voetbalanalytici Wim Jonk en Hans Kraay zullen regelmatig aanwezig zijn om de wedstrijdbeelden van commentaar te voorzien. Via De IJzeren Rinus, een geavanceerd computerprogramma, worden terugblikken getoond van belangrijke momenten uit het duel. Zo kunnen spelmomenten achteraf vanuit diverse posities opnieuw worden bekeken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om omstreden beslissingen van de scheidsrechter. Het programma is vanaf 17 augustus elke vrijdag van 22.40 - 23.30 uur te zien op Nederland 2.
Tom Egbers en Humberto Tan

Studio Sport

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste uitzending Studio Sport Eredivisie op vrijdag '
Lees ook