Nieuws

1e Ned. primeurwijn

Persbericht Wijngaard De Agthuysen

zuidland, 5 november 1999

De laatste wijn van deze eeuw De laatste wijn van dit millenium maar!!!

DE EERSTE WIJN VAN DIT JAAR DE NEDERLANDSE AGTHUYSEN PRIMEUR 1999

Hij die wijn maakt bewaart de gloed van de zon.

Deze uitspraak gaat dit jaar zeker op. Na een prachtige zomer en een goede septembermaand heeft Fred Lorsheijd van Wijngaard de Agthuysen een prachtige fruitige volle rode wijn kunnen maken. En daar is nu al van te genieten. Hij nodigt iedereen uit om "de zomer van 1999" in zijn rode primeurwijn te proeven. De Agthuysen primeurwijn is zeer smakelijk door de vele uren zonneschijn en kan volgens Fred makkelijk een langere tijd bewaard worden.

De wijn is gemaakt van een apart druivenras namelijk Marechal Foch. Dit ras is resistent tegen allerlei schimmels en is zonder chemische bespuitingen volledig milieuvriendelijk geteeld! Dit ras is tevens in staat in Nederland zo rijp te worden dat er half september al geoogst kon worden en zonder toevoeging van suiker een natuurlijk alcoholpercentage bereikt is van 11%

Deze Nederlandse primeurwijn is vanaf 13 november(slechts beperkt) verkrijgbaar aan de wijngaard in Zuidland. Het is ook mogelijk de Agthuysen primeur 1999 en onze andere wijnen te komen proeven Fred en Sylvia Lorsheijd op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres:

Wijngaard de Agthuysen Fred en Sylvia Lorsheijd Stationsweg 55a tel.fax: 0181-462172

EINDE BERICHT

back

Zoekwoorden:

Deel: ' Eerste wijn van dit jaar de Nederlandse Agthuysen Primeur 99 '
Lees ook