Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 6 mei 2002

Eerste Zondagse Familieshow op Speelland Beekse Bergen

Uitgebreid showprogramma met Matre Pierre, Jack Kunkels en Wesley

Op zondag 26 mei organiseert Speelland Beekse Bergen de eerste Zondagse Familieshow. In een vier uur durend live-programma treden diverse artiesten op. De show biedt entertainment voor jong en oud. De Matre Pierre kindershow brengt een leuk programma met diverse typetjes, goochelacts, zang en wedstrijdjes. Ook wordt Kabouter Plop gemiteerd. Voor de volwassenen is er een optreden van Jack Kunkels die een zeer breed repertoire heeft met ballads en kaskrakers. De uitsmijter van de eerste Zondagse Familieshow is in handen van zanger Wesley. Deze vijftienjarige zanger heeft in korte tijd een enorme reputatie opgebouwd. Met deze Zondagse Familieshows wil Speelland Beekse Bergen de bezoeker naast de vele attracties ook regelmatig entertainment gaan aanbieden. Voor het speciaal toegevoegde amusement hoeft de bezoeker niet extra te betalen. De entreeprijs voor een heel dagje Speelland Beekse Bergen blijft slechts 5,50 p.p. .

De vier uur durende Familieshow zit vol afwisseling. Matre Pierre zal de jongste bezoekers vermaken. Deze all-round entertainer kan zingen, typetjes imiteren en goochelen. Bovendien betrekt hij de kinderen bij zijn show door kleine wedstrijdjes te houden. Jack Kunkels is bekend door zijn deelname aan vele talentenjachten (waaronder deelname aan de Soundmixshow van Henny Huisman). Hij heeft veel covers van bekende artiesten als Ren Froger en Marco Borsato op zijn repertoire staan. Zijn optreden zorgt altijd voor een echte feeststemming. De zanger Wesley is n van de jongste artiesten van Nederland. In de korte tijd dat hij als artiest actief is heeft hij al veel bereikt. Hij won diverse talentenjachten en was regelmatig op TV te bewonderen. Zijn nieuwste cd en single zijn geproduceerd door Pierre Kartner (beter bekend als Vader Abraham). Het repertoire van Wesley bestaat uit het Nederlandstalig levenslied. Zijn nieuwste single ligt net in de winkels en heet "Bedankt".

Naast het vele extra entertainment vermaken de kinderen zich met de ruim dertig attracties of de grote speeltuin van Speelland: Botsen in de botsbootjes, een spannende rit met de Saharabuggy's of spannend schommelen in Schommelland. Bovendien halen ze hun rijbewijs in Verkeersland om vervolgens te gaan racen in de Kidcars. Ook kunnen de kinderen zich uitleven op het circuit van de Formule-1 trapauto's of een spectaculaire rit beleven in de nieuwe Waverider (zweven over de golven...!). Speelland Beekse Bergen is op zondag 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De entree bedraagt op deze dag slechts 5,50 (kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis naar binnen). Voor meer informatie, Beekse Bergen-infolijn: 0900-2335732 ( 0,40 per minuut) of internet www.beeksebergen.nl.
Noot aan de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen. Tel: 013-5491116
Bijlage (wanneer aanwezig): foto van Matre Pierre. Er is op aanvraag ook beeldmateriaal van Jack Kunkels en Wesley beschikbaar. Tevens zijn cd's van beide artiesten voor airplay beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Goof Lukken
Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen
Otterpark Leeuwarden

Beekse Bergen Exploitatie B.V.
postbus 42
5080 NJ Hilvarenbeek
tel. algemeen:(0031) (0)13-5491000
tel: (0031) (0)13-5491116
fax: (0031) (0)13-5366716
www.beeksebergen.nl/www.aqualutra.nl

Beekse Bergen en Otterpark Leeuwarden maken deel uit van de Libma-groep

Deel: ' Eerste Zondagse Familieshow op Speelland Beekse Bergen '
Lees ook