EersteAmsterdamse Nieuwjaarsjazzcruise groot succes


AMSTERDAM, 20090105 -- Dit nieuwjaarsweekend vond eendrietal exclusieve nieuwjaarscruises plaats op de Amsterdamse grachten. Contrabassist Ren van Beeck organiseerde dit event op de historische salonboot 'Adeline'met als hoofdact de Amerikaanse jazzdiva Marjorie Barnes. De cruiseswerden druk bezocht en Marjorie Barnes zong de sterren van de hemel voor een unaniem warm en enthousiast publiek.De reacties waren zo positief dat Van Beeck heeft besloten om dit tot een maandelijks terugkerend evenement te maken.

[Foto: Marjorie Barnes (c) Hans Speekenbrink] Al meer dan tien jaarorganiseert Ren van Beeckmet groot succeszeeruiteenlopende live jazzconcerten.Als Amsterdammer en bootbewoner is voor Renjazz en varen inzijn stad Amsterdameen logische combinatie.

Tijdens de cruise werd Marjorie Barnesbegeleid door Ren van Beeck en top jazzpianist Karel Boehlee. Als verrassing betraden ook nog enkele gasten het podium zoalshet aanstormend talent zangeresRaffaela Herbert, Broadway zanger Ken Ard, Dewi Pechler en Heleen Schuttevar. De fantastische musici, de versgemaakte hapjes en drankjes en het sprookjesachtige decor van de Amsterdamse grachten maakte dit event tot een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie is te vinden op : www.amsterdamsenieuwjaarscruise.nl en www.jazzcruise.nl
Bijgaande foto is van Hans Speekenbrink https://www.hansspeekenbrink.nl en kan rechtenvrij gebruikt worden in combinatie met het nieuws van dit persbericht mits de naam van de fotograaf wordt vermeld. Klik op de foto om een printversie te downloaden.

Reportage Jennifer Delano op YouTube:


Deel: ' EersteAmsterdamse Nieuwjaarsjazzcruise groot succes '
Lees ook