Eicon Networks breidt productaanbod uit met Diva PCI Low Profile ISDN-adapter

Den Haag, 24 augustus 2001 - Eicon Networks introduceert de Diva PCI Low Profile. Deze ISDN-adapter is slechts half zo hoog als standaard PCI-kaarten, waardoor hij toegepast kan worden in compacte PC's van fabrikanten zoals Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens en IBM.

Naast de traditionele PC modellen worden door verschillende PC fabrikanten nu ook compacte Low Profile PC's aangeboden, waarin alleen PCI-kaarten passen die slechts half zo hoog zijn als de normale PCI-kaarten. Dit betekent dat standaard ISDN-adapters niet gebruikt kunnen worden in deze PC's. Eicon Networks biedt zakelijke en thuisgebruikers hiervoor nu een oplossing, met de Diva PCI Low Profile. Deze compacte PCI-kaart past gemakkelijk in low-profile PC-kasten. Daarnaast biedt deze kaart alle bekende functies van de Diva-familie. De Diva PCI Low Profile ondersteunt het CAPI 2.0-protocol en kan gemakkelijk gecombineerd worden met applicaties voor e-mail en bestandsoverdracht. Dankzij Plug and Play wordt de kaart automatisch door de PC herkend en geconfigureerd. De besturingssystemen Windows 95 tot en met Windows 2000 worden ondersteund, alsmede OS/2 en Linux.

De Diva PCI Low Profile wordt geleverd via het normale distributiekanaal van Eicon Networks. De adviesprijs bedraagt EUR 99 excl. btw.

Eicon Networks
Eicon Networks is wereldwijd leverancier van producten voor veilige Internet-connectiviteit. Tot het portfolio van het bedrijf behoren een volledige reeks producten voor het koppelen van PC's en servers aan Internet en bedrijfsnetwerken, beveiligde communicatie gateways, media gateways voor Voice-over-IP en unified messaging. Eicon distribueert, verkoopt en ondersteunt haar producten in meer dan tachtig landen, via een netwerk van verkooppartners, telecommunicatiebedrijven, Internet service providers (ISP's), en original equipment manufacturers (OEM's). Meer informatie over Eicon Networks is te vinden op www.eicon.com. Eicon is een business unit van i-data international a-s. Meer informatie over i-data international a-s is te vinden op www.i-datac.com.

Deel: ' Eicon Networks breidt uit met Diva PCI Low Profile ISDN '




Lees ook