Ingezonden persbericht


Amsterdam, 10 april 2014

-- PERSBERICHT -

Eigen reality soap en concert voor Rachel Traets

Trailer Rachel's World: www.youtube.com/rachelsworld

De jonge zangeres Rachel Traets speelt de hoofdrol in haar eigen real-life serie: Rachel's World. De serie bestaat uit 25 afleveringen van 10 minuten die wekelijks op vrijdag geplaatst worden op Rachelsworld.nl en op haar eigen YouTube kanaal. Daarnaast geeft Rachel op 1 juni een uniek concert samen met andere jonge artiesten waaronder Ralf Mackenbach, Alessandro en Monsif. Rachel treedt niet alleen op; ze presenteert het concert bovendien samen met Ralf Mackenbach. Het concert met de titel 'Young Artists in Concert' vindt plaats in het poppodium De Effenaar in Eindhoven.

Rachel's World is een real life docu over zangeres, tienerster en puber Rachel Traets. In de docu krijgt het publiek een kijkje in het leven van Rachel als artiest, maar ook als 'gewoon' tienermeisje. Bekijk aflevering # 1 t/m 4 op YouTube.

Rachel over haar nieuwe single: "Ik wilde graag een stapje verder in de muziek en ik ben heel blij met Bad Ringtone, het liedje én de videoclip zijn super tof geworden!"

Onlangs bracht Rachel haar nieuwste single 'Bad Ringtone' uit. Het liedje werd geselecteerd voor een lesprogramma van Zoomvliet studio in Bergen op Zoom. De leerlingen van de opleiding audio-visueel kregen als opdracht om binnen 10 dagen een videoclip te produceren voor het liedje 'Bad Ringtone'. De studenten presenteerden het eindresultaat vorige week aan de bekende Belgische videoclipregisseur Raf Reyntjens (o.a. Papaoutai van Stromae). De video is vanaf vandaag te bekijken op YouTube.

Over Rachel Traets

De 15-jarige Rachel Traets komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje 'Ik ben een Teenager' en werd ze tweede tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië. Voorjaar 2012 volgde het nummer 'Never nooit', dat ook de titelsong was van de film Tony 10. Haar debuutalbum 'Teenager' ging mei 2012 in release. Rachel treedt ook regelmatig op grote podia op, waaronder op de Tina Dag XL en tijdens het Kinder Prinsengracht Concert. Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Songfestival en opende ze de show met een spectaculaire uitvoering van 'Euphoria' (origineel van Loreen: winnares ESC 2012). Naast zingen, heeft Rachel ook acteerervaring opgedaan in de Tv-serie Vrijland en presenteert ze wekelijks voor Efteling radio. Vanaf 26 april gaat Rachel de 'Junior Songfestival Tour' presenteren.

-- EINDE PERSBERICHT -

Deel: ' Eigen reality soap en concert voor Rachel Traets '


Lees ook