Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Eigen site beheren nu kinderspel met Webbits

Eindhoven, 13 mei 2002 - Met de verhuur van Webbits, stukjes software waarmee delen van een website eenvoudig zijn te vernieuwen, komt Digi-Com Interactive tegemoet aan de vraag naar hulpmiddelen voor ondernemers om zelf wijzigingen op de eigen site te kunnen doorvoeren. Zonder hulp van derden, zonder software en zonder cursus. Een ondernemer typt op zijn PC een nieuwsbericht, kopieert dat eventueel samen met een foto of illustratie in een zogenaamde NewsWebbit en het staat live op de site, geheel in vorm en stijl met de rest van de website.

De oplossing die het bedrijf heeft bedacht is om enkele zeer eenvoudige content management tools, Webbits genaamd, te maken alleen voor die delen van een website die regelmatig vernieuwd worden. Denkt u aan nieuwsberichten, het productaanbod, vacatures en evenementen/acties. Waarbij de updates en wijzigingen niet op de server van de eigen website staan, maar op een speciale webserver van Digi-Com. Deze server maakt een link met de website van het betreffende bedrijf en presenteert zo de informatie in de site van het betreffende bedrijf. Hierdoor wordt de eigen server niet belast en hoeft de ondernemer zelf geen software te installeren en te beheren. Overigens is het niet noodzakelijk om de site door Digi-Com te laten hosten. De ondernemer behoudt dus alle vrijheid hierin.

De Webbits zijn speciaal ontwikkeld voor met name MKB ondernemers die wel een website hebben, maar door gebrek aan kennis of vanwege de kosten niet toekomen aan het up-to-date houden van de site. Webbits zijn daarom al vanaf 50 per maand te huur. Ter stimulering van het gebruik van Internet geldt voor leden van MKB Nederland tevens dat de eenmalige installatiekosten van 200 niet in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie neemt u contact op met Digi-Com Interactive BV, telefoon 040-6310180, e-mail: info@digi-com.nl of via de website www.digi-com.nl.

Niet voor publicatie:
Digi-Com Interactive is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve (web)toepassingen en publicaties. Wij hebben kennis en ervaring van zowel Marketing Communicatie als Informatie Technologie in huis.

Digi-Com is een samenwerkingsverband van twee bedrijven:
*
Digio ICT ( www.digio.nl)
Een veelzijdig automatiseringsbedrijf uit Laarbeek Noord-Brabant.


*
Commilfo Artgroep ( www.commilfo.nl)
Een gerenommeerd marketingcommunicatie en reclameadvies bureau uit Eindhoven.
De specialisten op het gebied van interactieve media, Internet en software ontwikkeling van beide bedrijven werken nu samen bij Digi-Com Interactive.

Digi-Com Interactive, Meerenakkerplein 51, Postbus 8823, 5605 LV Eindhoven tel. 040 - 631 01 80, fax 040 - 292 32 50 www.digi-com.nl Contactpersoon: Marjolein Appeldoorn

Deel: ' Eigen site beheren nu kinderspel met Webbits '
Lees ook