Eigen webwinkel voor dummies: "AdvancedShop beste keuze"

Dit is een persbericht van PR Newswire

BERLIJN, January 11, 2012 /PRNewswire/ --

De webshops van Strato zijn de beste online oplossing voor startende webwinkeliers. Dat bevestigt Een eigen webwinkel voor dummies in de derde en nieuwste editie van het boek. Het Dummieboek is in de winkel te koop vanaf EUR27,95 en komt met vele behulpzame insidertips voor startende ondernemers in e-commerce.

Steeds meer mensen beginnen zelf een webwinkel en maken daarbij de moeilijke keuze uit tal van aanbieders en programma's. E-commercespecialist Robert Vlug zet in Een eigen webwinkel voor dummies de beste oplossingen en een aantal e-commercetips op een rijtje. Het boek ging sinds de verschijning eind oktober 2011 al bijna duizend keer over de toonbank.

"De webshops van Strato kun je heel gemakkelijk zelf inrichten", aldus Sonja Pastoor, eigenaar van bikeandtravel.nl. Met de handige setupassistent is de webshop inderdaad in no-time compleet ingericht. Productvoorraad, prijzen en productbeschrijvingen zijn direct in het productoverzicht te wijzigen en een hoge indexering bij Google is kinderspel met de ingebouwde SEO-assistent.

"Een goede webwinkel draait op een goed systeem", aldus Damian Schmidt, CEO van Strato. "De TÜV controleert en bevestigt ieder jaar weer met het ISO 27001 certificaat dat webshops, websites en servers van Strato veilig en beschikbaar zijn."

De Strato webshops zijn volledig browsergestuurd en ideaal voor iedereen die zonder voorkennis effectief e-commerce wil bedrijven. Strato biedt nu speciaal voor lezers van het boek de AdvancedShop voor slechts EUR10,- per maand*. Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 25 en 26 januari in de Jaarbeurs Utrecht toont Strato o.a. de AdvancedShop in een workshopruimte op de stand (standnummer A33).

Meer informatie over de speciale lezersaanbieding op http://www.strato.nl/ webwinkel-voor-dummmies.

* AdvancedShop zes maanden lang EUR10,- per maand in de eerste contractperiode van 6 maanden. Daarna EUR24,90 per maand.

Over STRATO

STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in-homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers, online storage en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host 4 miljoen domeinen. De twee eigen, klimaatneutrale datacenters zijn ISO-gecertificeerd. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom.

STRATO AG

Deel: ' Eigen webwinkel voor dummies "AdvancedShop beste keuze" '


Lees ook