Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

05-03-2003
Afscheid van Sus

Woensdag 05 maart 2003 - CHAAM - Met het neerhalen van het carnavalswapen bij het gemeentehuis en de verbranding van het varken is gisteravond afscheid genomen van Bonenpikkerscarnaval 2003. Niet alleen een afscheid van carnaval, maar ook van jeugdprinses Jesca en van prins Sus dun Irste.
Voor het allemaal zover was, was er 's-middags voor de jeugd nog het nodige te doen. De crèche voor jong en oud bij de Locobar en het traditionele Kullekusbal met prijsuitreiking kleurwedstrijd bij Keizershof. Om 19.00 uur ging echter iedereen richting Chaamsche Wapen voor de lampionnenoptocht en verbranding van het varken. Voorafgegaan door hofkapel de Schuimkoppen en vergezeld van de Chaamse brandweer ging de groep richting gemeentehuis waar het carnavalswapen werd neergehaald.
Burgemeester Van Campenhout nam van beide prinsen de sleutels in ontvangst. Jeugdprinses Jesca bedankte de Bonenpikkerkus voor deze leuke carnavalsdagen. Voor Prins Sus dun Irste waren het drie grandioze jaren. Hij voelde zich gelukkig dat hij dit had mogen meemaken. Het regeren over Bonenpikkersland zit erop en op de elfde van de elfde ben ik weer gewoon Frans van Nispen, aldus de prins. Niet alleen de prins maar voor menig Bonenpikker is het vandaag uitblaoze geblaoze!

Zoekwoorden:

Deel: ' Einde Bonenpikkerscarnaval 2003 in Alphen Chaam '
Lees ook