Einde DVD tijdperk in zicht: Mvix lanceert installatiehulp


AMSTERDAM, 20081015 -- Met de sterke opkomst van de Multimedia Harddisk lijkt het einde in zicht van de DVD als mediadrager. De digitalisatie door de consument van mediabestanden zet onverstoord door voor foto's, muziek en bewegende beelden. Uit recent gepubliceerd onderzoek door Heliview blijkt dat bijna 75% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een digitale fotocamera. Deze trend is nu tevens te zien bij de digitale camcorder waarbij bewegende beelden in digitaal formaat direct worden opgenomen op een harddisk.

`Met een Multimedia Harddisk bekijk je al je digitale mediabestanden direct op de televisie. Echter sommige consumenten ervaren nog een zekere barrire bij de aankoop van dergelijke spelers' aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux. `Om deze barrire bij de consument weg te halen en het ng eenvoudiger te maken lanceren wij daarom een telefonische installatiehulp via het nummer 0900-MVIXHULP.' De consument kan dit nummer bellen voor ondersteuning bij het aansluiten van een Mvix speler. De consument krijgt hoog gekwalificeerde medewerkers aan de lijn met veel kennis en ervaring.

Tevens is deze week de nederlandstalige Mvix website live gegaan, www.mvixbenelux.com. De consument wordt op deze website geholpen om op basis van herkenbare gebruikers scenario's het juiste Mvix product te selecteren. `Het gaat er in onze optiek om wat consumenten met een Mvix speler gaan doen en veel minder wat zo'n speler nou allemaal kan' vervolgt Appel. Alle Mvix producten worden GEBRUIKSKLAAR opgeleverd te herkennen aan de sticker op de verpakking. Dit betekent dat alle spelers direct uit de verpakking werken, volledig zijn geconfigureerd en voorzien van demo materialen. `Ondanks het feit het technisch zeer geavanceerde producten betreft vinden wij bij Mvix dat het gebruiksplezier toegankelijk moet zijn voor een zeer breed publiek. De handelingen die nodig zijn voor het branden van mediabestanden op een DVD om ze vervolgens te bekijken op een televisie passen eigenlijk niet meer in het huidige tijdsbeeld. Het weegt niet meer op tegen de eenvoud om ze op een Multimedia Harddisk te plaatsen die is gekoppeld met je PC n TV' sluit Appel af.

De telefonische installatiehulp gaat medio november van start en gaat 45 eurocent per minuut kosten. Belgische consumenten bellen naar een speciaal belgisch telefoonnummer: 0900-40731. De kosten voor hen bedragen 50 eurocent per minuut.


Deel: ' Einde DVD tijdperk in zicht Mvix lanceert installatiehulp '
Lees ook