TIVOLI NIEUWS

Eindelijk weer comedy in Tivoli

Vanaf 22 augustus zal er met grote regelmaat stand-up comedy in Tivoli aan de Oudegracht worden geprogrammeerd. Naast de Lucky Strike Comedy Nights, zal ook de landelijke finale van de beste nieuwe talenten in Tivoli worden gehouden. Verder zijn ook producties van A Night of Comedy in het aanbod opgenomen. De comedians die op 22 augustus in het kader van de Lucky Strike Comedy Night zullen optreden zijn: Melvin George, Chirs van den Ende, Reginald Hunter en Tony Woods. Master of Ceremonies is Tricky Rick.

Melvin George (USA)
Een routinier Pur Sang. Draait al meer dan dertig jaar mee in de business en is één van de meest gerespecteerde stand-up comedians uit het Amerikaanse circuit. Wie George ziet zal beamen dat deze man rechtstreeks uit een Motownclip is weggelopen.
Hij was onder andere te zien in "Mo' better blues" van Spike Lee, maar ook bij het befaamde black comedy gezelschap Def Comedy Jam. Verder toerde hij als openingsact mee met onder andere de Four Tops, Roberta Flack en The Temptations.

Chris van den Ende (NL)
Deze piepjonge stand-upper uit de Lier maakte ooit zijn debuut voor handje vol mensen in een Utrechtse kroeg. Inmiddels heeft hij het comedy-vak al aardig onder de knie gekregen. Sterker nog: dit jaar is deze kersverse comedian op het Lowlands festival te zien, een hele prestatie. En tot slot: wees niet voorzichtig met deze jonge, hij is het ook niet met jou..

Reginald Hunter (USA)
Hunter was al verschillende malen op de Nederlandse televisie te zien, trad op tijdens comedy festival A BIG Night of Comedy in Diligentia Den Haag en kreeg vele fans door verschillende tours door Nederland. De internationale pers in laaiend enthousiast over hem; wij houden het bij de kreet uit het Parool die zijn optreden "Een Feest!" noemde.

Tony Woods (USA)
Een ster in het New Yorkse-underground circuit. Onder zijn bewonderaars zitten ook veel stand-up comedians uit verschillende landen. Woods gaat zijn eigen gang en neemt de tijd voor zijn publiek. Als Woods op het podium staat heeft hij de leiding en laat het publiek langzaam maar zeker binnen in zijn krankzinnige, maar hilarische wereld.

Master of Ceremonies: Tricky Rick (USA)

De Lucky Strike Comedy Night is te zien in het land van 20 augustus t/m 14 november. Op 22 augustus, 19 september, 24 oktober in Tivoli in Utrecht. Voor het complete tourschema check: www.comedynight.nl

Deel: ' Eindelijk weer comedy in Tivoli '
Lees ook