MINISTERIE BZK

https://www.minbzk.nl

Elektronisch discussieren met minister Van Boxtel

Maandagavond 27 maart kan iedereen tussen 20.30 en 21.30 uur via www.rogervanboxtel.nl weer live chatten met minister Van Boxtel voor
Grote Steden- en Integratiebeleid. In tegenstelling tot voorgaande discussies, staat deze chat-sessie niet in het teken van één thema. Bezoekers van de site kunnen de minister vragen stellen over alle onderwerpen die de minister in zijn portefeuille heeft.
De afgelopen maanden heeft iedereen kunnen discussiëren over uiteenlopende onderwerpen die telkens werden afgesloten met een chat met de minister. De proefperiode van zes maanden is nu voorbij. Minister Van Boxtel laat de discussies en de chats evalueren en zal binnenkort bekend maken op welke wijze de chats een vervolg zullen krijgen.

Minister Van Boxtel, die binnen het kabinet verantwoordelijk voor de elektronische informatievoorziening van de overheid, wil de overheid voor de burger toegankelijker maken. Enkele maanden geleden heeft hij hiervoor ook de internet-site www.overheid.nl geopend, waarmee alle overheidsinformatie beschikbaar wordt gesteld via één adres. Sinds 1 oktober 1999 is de discussiesite www.rogervanboxtel.nl op het Internet geopend.
Op deze site kan iedereen discussiëren over beleidsonderwerpen uit de portefeuille van minister Van Boxtel.

Zoekwoorden:

Deel: ' Elektronisch discussieren met minister Van Boxtel (GSI) '
Lees ook