Elevation Premium Limited Editions: Kunst om te trippen


Elevation presenteert in samenwerking met Strychnin Gallery de Premium Limited Edition

AMSTERDAM, 20080926 -- Met het lanceren van de Premium Limited Editions van de drank Elevation wordt de historische relatie tussen thujon (absinth) en kunstenaars voortgezet. Elevation verworden tot een glazen canvas, verrijkt met de bijzondere kunstwerken door talentvolle hedendaagse kunstenaars van Strychnin Gallery. Mimi S., Chet Zar en Natalie Shau hebben elk hun eigen editie met verpakking ontworpen, die is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 100 stuks.

Elevation Premium Limited Editions: Kunst om te trippenElevation is een beginnend Nederlands bedrijf dat een helder, puur bitter met 25% alcohol op de markt brengt waaraan 35mg/L Thujon is toegevoegd. Thujon is een natuurlijk plantenextract van de plant Artemisia Absinthium' of Absintalsem, dat een licht-hallucinerend effect geeft. Het is een belangrijk bestanddeel van Absinth: de mystieke lijfdrank van kunstenmakers en kunstenaars uit begin vorige eeuw.

Op de website www.elevation.eu wordt je meegenomen op reis door de digitale 3D werelden en portfolio's van de kunstenaars en zijn de Premium Limited Editions te bestellen.


Deel: ' Elevation Premium Limited Editions Kunst om te trippen '
Lees ook