Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Elf landen vertegenwoordigd in Beekbergen

02/07/2002

Beekbergen, 2 juli 2002
Maar liefst 72 deelnemers uit elf verschillende landen hebben definitief toegezegd dat zij van 26 t/m 28 juli a.s. in Beekbergen aan de start zullen verschijnen. Voor de Nederlandse vierspanrijders is de internationale menwedstrijd in Beekbergen de laatste selectiewedstrijd voor het Wereldkampioenschap in Jerez. De deelnemers in deze rubriek kunnen concurrentie verwachten van o.a. regerend wereldkampioen Tomas Eriksson (Zweden) en oud-wereldkampioen Werner Ulrich (Zwitserland). Ook Mark Weusthof, die afgelopen weekeinde de tweede plaats behaalde in de internationale vierspanwedstrijd van Aken, zal in Beekbergen aan de start verschijnen om een poging te doen zijn plaats voor Jerez veilig te stellen.
In de rubriek tweespan paarden zal oud-wereldkampioene Mieke van Tergouw , die in Beekbergen een thuiswedstrijd rijdt, het opnemen tegen de Belgische, Zweedse en Zwitserse top.
Opvallend is het aantal ponyvierspanrijders wat zich heeft gemeld. Zeventien aanspanningen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland gaan de strijd om de overwinning aan. Onder hen ook Aart van de Kamp, Pjotr van der Heijden en Paul van Riet, die afgelopen weekend op het EK in Sandringham de bronzen team medaille wisten te behalen.

www.caibeekbergen.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Elf landen vertegenwoordigd in Beekbergen '
Lees ook