Ellen Hoog meestgezochte BN'er in 2012


Knappe hockeyster lijstaanvoerder in jaarlijkse Top 10 meestgezochte Bekende Nederlander bij 's wereld grootste personenzoekmachine 123people

WENEN, Oostenrijk, 20121217 -- De Nederlandse hockeyvrouwen hebben hun titel met succes verdedigd. In de Olympische finale was Nederland te sterk voor wereldkampioen Argentinië. Maar dat was niet de enige reden waarom hockeyster Ellen Hoog de meest gezochte persoon was in 2012 bij personenzoekmachine 123people. Naast de topsport heeft Ellen meegewerkt aan een aantal fashionshoots en is ze uitgeroepen tot de Mooiste Sportster van Nederland door het mannenblad FHM. 

Vrouwen aan de top 
Hoewel onze minister-president op nummer twee de meest gezochte man is in de lijst, regeren met name vrouwen de top 10. Hierin zit een grote variatie; zowel de ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, Maxine Ashley, als die van DJ AfroJack, Amanda Balk, staan in de lijst. Maar men was ook geïnteresseerd in tafeldame bij De Wereld Draait Door, Fidan Ekiz en schrijfster Heleen van Royen die haar villa in Portugal verwoest zag worden door een tornado. Met haar 74 jaar is actrice Pleuni Touw de grande dame van het gezelschap. Zij speelde in 2012 o.a. in de Nederlandse remake van de serie The Golden Girls. De benjamin en de enige andere man is de 15-jarige Nils Verkooijen. Hij speelde de rol van Joep in de veel bekroonde film Achtste Groepers Huilen Niet. 

De invloed van sport en televisie 
Met de Olympische Spelen in februari had Nederland vooral interesse in sporters. Hockeyster Ellen Hoog, waterpolospeelster Yasemin Smith en net buiten de top 10, tennisser Robin Haase en voetballer Ibrahim Afellay zijn hier voorbeelden van. Nieuwkomer Edmee Verstraten, presentatrice van het NET5 programma De Wereld Rond In 80 Dates staat op een relatief hoge vijfde plek. En houdt daarmee de veel beter bekeken Bridget Maasland met Shownieuws buiten de Top 10. 

Voor meer informatie over Ellen Hoog, zie: https://www.123people.nl/s/ellen+hoog

Top 10 meest gezochte personen in 2012 bij 123people.nl
  1. Ellen Hoog: behaalde goud met het hockeyteam op de Olympische Spelen 
  2. Mark Rutte: minister-president van Nederland
  3. Maxine Ashley: (ex)vriendin van Gregory van der Wiel, uitgeroepen tot mooiste spelersvrouw 2012
  4. Fidan Ekiz: journaliste, documentairemaakster en tafeldame bij DWDD
  5. Edmee Verstraten: presentatrice van De Wereld Rond In 80 Dates
  6. Amanda Balk: moeder van dochter Vegas, de vader is DJ AfroJack, deelnemer De Gouden Kooi
  7. Heleen van Royen: romanschrijver en columnist
  8. Pleuni Touw: actrice, dit jaar te zien in de remake van The Golden Girls 
  9. Nils Verkooijen: acteur o.a. in de film Achtste Groepers Huilen Niet 
  10. Yasemin Smit: waterpolospeelster, winnaar NK 2012

Bronvermelding: https://www.123people.nl/


Over 123people
123people ondersteunt personen bij het ontdekken, monitoren en beschermen van online reputatie. 

's Wereld grootste personenzoekmachine zorgt er niet alleen voor dat je meer te weten kunt komen over vrienden, familieleden en zakenrelaties, maar laat tevens zien waar uw persoonlijke informatie publiekelijk beschikbaar is op het web. Met vooruitstrevende dienstverlening zoals Webcleaner is het nu ook mogelijk persoonsgerelateerde inhoud te verwijderen van externe bronnen. Social Network Monitor is een krachtig hulpmiddel waarmee u uw persoonlijke Facebook-profiel kunt beschermen, maar ook dat van gezinsleden. 

123people is momenteel beschikbaar in twaalf landen in acht talen. De personenzoekmachine is ook beschikbaar op mobiele telefoons via apps voor iPhone enAndroid-smartphones: VSCanadaVKOostenrijkDuitslandZwitserlandItaliëSpanje,NederlandFrankrijkZweden en Polen

Meer over bescherming van persoonsgegevens en digitale identiteit opwww.123people.nl/page/reputation 
Voor meer informatie bezoek: www.123people.com/blog/press 
Twitter: www.twitter.com/123people

123people is een dienst van yelster digital gmbh. Het Oostenrijkse bedrijf is onderdeel van het Franse PagesJaunes Group sinds 2010.


Deel: ' Ellen Hoog meestgezochte BN'er in 2012 '
Lees ook