EM Kantoorsystemen bv viert 20-jarig bestaan


Voormalig salesmanager neemt roer over van oprichter/eigenaar

LEERDAM, 20081020 -- EM Kantoorsystemen bv viert op 30 oktober 2008 haar 20-jarig bestaan. De Salesmanager heeft bovendien het roer overgenomen van eigenaar en oprichter Eugene Molenbeek. "Steeds meer bedrijven in Nederland erkennen het belang van een efficinte kantoorinrichting. Met een betrouwbare partner kun je eenvoudig besparen op kantoorartikelen en -meubilair," aldus de kersverse eigenaar Ronald Rietveld.

Ter gelegenheid van haar 20-jarige bestaan organiseert EM Kantoorsystemen op donderdag 30 oktober een gezellige middag. Bezoekers zijn welkom vanaf 15:00 uur aan de Techniekweg 12 in Leerdam. Bestaande relaties kunnen afscheid nemen van de oude directeur. Het is bovendien een leuke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe eigenaar. Rietveld is voor velen reeds een vertrouwd gezicht.

EM Kantoorsystemen levert kantoorartikelen, -machines, -meubilair en -ergonomie. Sinds 2006 werkt het bedrijf volgens de franchiseformule van Corporate Express Nederland BV. De organisatie uit Leerdam behoudt hierbij haar eigen zelfstandigheid en identiteit. Samenwerken met een strategische partner biedt diverse (schaal)voordelen.

Kantoorartikelen vormen een eerste levensbehoefte voor vrijwel iedere kantooromgeving. Het draait tegenwoordig vooral om snelle levering en goed prijzen. "Als een van de eersten stapten wij in 1998 over op een online bestelsysteem. Eenvoudig bestellen via een overzichtelijke website, dat is wat klanten willen," concludeert Ronald Rietveld.

De nieuwe directeur zit vol ideen en bruist van de energie. "Als ondernemer komt er veel op je af. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. Mijn ervaring binnen het bedrijf en de branche komen nu goed van pas. Ik heb direct een aantal wijzigingen doorgevoerd. Het eerste wat moest worden aangepakt was onze showroom. Langzaam maar zeker was dit een verzamelruimte geworden van collectors items," lacht hij. "Vrij snel daarop hebben we onze bedrijfsbus de deur uit gedaan. Onze artikelen worden immers rechtstreeks geleverd vanuit een centraal magazijn in Almere."

EM Kantoorsystemen staat voor eerlijk relatiebeheer. Evenals Corporate Express heeft zij oog voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Haar bedrijfsvoering houdt bovendien rekening met het milieu (MVO). De juiste balans leidt tot betere resultaten voor de organisatie, maar ook voor de samenleving.


Deel: ' EM Kantoorsystemen bv viert 20-jarig bestaan '
Lees ook