Enschede, vrijdag 26 november 1999

eMAXX Value Added Reseller SmartSite

eMAXX is een toonaangevend projectbureau, gevestigd in Oost Nederland. eMAXX is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Internet-, Intranet- en Extranetoplossingen, die samen met de klant worden ontwikkeld. Onze kernactiviteiten bestaan uit het optimaliseren van communicatie-, interactie-, en bedrijfsprocessen met behulp van nieuwe mediatoepassingen.

Technisch Directeur M.S.B. Veenhuis zegt hierover het volgende: "Iedere organisatie is anders en heeft zodoende specifieke behoeften op het gebied van interne en externe communicatie. Interactieve processen op het gebied van Internet en Intranet vormen steeds meer de strategische basis voor de bedrijfsvoering.
Gezien het strategische belang hiervan dient kwaliteit van de betreffende oplossing altijd als belangrijk uitgangspunt. De reden voor eMAXX om SmartSite bij onze relaties te implementeren is dat we hiermee een kwalitatief hoogwaardige oplossing kunnen bieden waarmee we op specifieke behoeften en verwachtingen kunnen inspelen." Met name het dynamische karakter van Smartsite, het klantvriendelijke onderhoud en beheer en de open structuur zijn voor ons aanleiding geweest om voor SmartSite te kiezen.
Met het SmartSite Dynamic Web System zijn we, tezamen met onze kennis van organisaties en bedrijfsprocessen, in staat om communicatie efficiënter te laten verlopen. Dit in tegenstelling tot de vele traditionele Intranet toepassingen.

Bovendien kunnen we onze relaties de mogelijkheid bieden hun ervaringen met SmartSite te delen met andere gebruikers. Deze unieke mogelijkheid bestaat door het oprichten van de SmartSite klantengroep door gebruikers van het systeem. Door de oprichting van de SmartSite Klantengroep ontstaat een kennismanagement circuit binnen de gebruikersgroep van SmartSite, waardoor (nieuwe) ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Een uniek initiatief dat aantoont dat het systeem onuitputtelijke mogelijkheden in zich heeft en een enorm draagvlak heeft bij de huidige gebruikers van SmartSite.

eMAXX heeft een projectteam samengesteld dat zich gaat bezig houden met de SmartSite implementaties en ondersteuning.

Deel: ' eMAXX Value Added Reseller SmartSite '
Lees ook