McGregor Fashion Group NV

Algemeen Financieel Management Koers Nieuws Agenda Toekomst

Emergo Textile Projects tekent meerjarig contract met KPN

20 juli 2001 - Emergo Textile Projects (ETP), onderdeel van McGregor Fashion Group NV, heeft een meerjarige overeenkomst getekend met KPN ten behoeve van de bedrijfskleding voor alle mede-werkers van Primafoon en Business Center. KPN heeft in Nederland 150 Primafoon- en 32 Business Center vestigingen. Binnen deze retail formules zijn circa 2000 personen werkzaam, die straks in de nieuwe ontwerpen van ETP gekleed zullen gaan. Medio november 2001 wordt in alle vestigingen van Primafoon en Business Center de nieuwe collectie groots geïntroduceerd.

De beslissing van KPN om met ETP een samenwerkingsverband aan te gaan hing onder meer af van een on-line stemming van alle werknemers van Primafoon en Business Center. Tijdens deze stemming werd een overduidelijke voorkeur uitgesproken voor het ontwerp van ETP. "Bedrijfskleding is van groot belang voor de herkenbaarheid van een keten of instelling en deze lijn onderstreept de waarden die wij uitdragen" aldus dhr J. F. Van Lemmen, directeur KPN Telecom Retail.

Voor het KPN-project heeft ETP een uniek on-line bestelsysteem ontwikkeld, dat direct vanuit alle ruim 180 vestigingen is aangesloten op het customer-service center van de McGregor Fashion Group.

Emergo Textiel Projects is een divisie binnen de McGregor Fashion Group. ETP is gespecialiseerd in bedrijfs- en imagokleding voor onder meer Gamma, Holland International en Kruidvat. Eerder dit jaar werden contracten afgesloten voor levering van bedrijfskleding aan onder meer De Bijenkorf en alle vestigingen van Carpetland.

Deel: ' Emergo Textile Projects tekent meerjarig contract met KPN '
Lees ook