Ingezonden persbericht

EMMA Kinderziekenhuis AMC ontvangt Clics speelgoed

Kwart miljoen Clics-blokjes op PromZ Event in Jaarbeurs Utrecht

AMSTERDAM, 20030321 -- Op PromZ Event 2003 doneert leverancier Alpha Impex een kwart miljoen Clics-bouwsteentjes aan de Stichting Steun EMMA Kinderziekenhuis AMC te Amsterdam. De officiële overhandiging van het speelgoed vindt plaats op woensdag 26 maart om 14.00 uur en gebeurt door autocoureur Jan Lammers.

De Stichting Steun EMMA Kinderziekenhuis AMC reageert verheugd op de schenking. Woordvoerder Margreet van Lookeren Campagne zegt: "Wij zijn heel blij als we voor de kinderen in het ziekenhuis iets extra's kunnen doen. Voor zulke zaken is vaak geen geld beschikbaar terwijl de kinderen het heel erg nodig hebben. Dankzij de steun van Alpha Impex en de inzet van PromZ Event kunnen we ze nu op bijzondere dagen en feestdagen verrassen met een emmer Clics. En ook de broertjes of zusjes van het zieke kind worden niet vergeten."

Alpha Impex, leverancier van Clics, heeft coureur Jan Lammers uitgenodigd om op PromZ Event de kwart miljoen bouwsteentjes aan de Stichting Steun EMMA Kinderziekenhuis AMC te overhandigen. Ook de raceauto van Lammers staat prominent op de beurs. Alpha Impex' directeur Jean van Waes zegt: "Toen de schenking eenmaal rond was, wilden we er wel een feestelijk tintje aan geven. Bij het zien van al die Clics-blokjes moesten wij meteen denken aan de racewagen van Jan Lammers, van het Racing for Holland Team. Deze raceauto met al die sponsorblokjes staat prominent op PromZ Event met daaromheen de Clics-blokjes die wij aan het EMMA Kinderziekenhuis AMC schenken."

Op PromZ Event presenteren 200 productspecialisten hun laatste nieuwtjes. Jaarlijks wordt in de sector van promotionele producten en diensten meer dan 1 miljard euro omgezet. Voor gratis toegangskaarten kan men zich voorregistreren via de website www.promz.nl.

Over PromZ
PromZ Event, onderdeel van PromZ Platform, is een initiatief van Het Portaal Uitgevers te Amsterdam en vindt dit jaar voor de derde maal plaats. PromZ Event richt zich op producenten, leveranciers en afnemers van promotionele producten en diensten en is de toonaangevende vakbeurs op dit gebied in de Benelux. PromZ Event 2003 bevat drie thema´s: de Noviteitenshow met relatiegeschenken en premiums; PromZ Fashion Avenue met corporate identity clothing en promotionele kleding en schoeisel en PromZ AlternativeZ met reizen, sportieve en adventure incentives en onderscheidende relatie- en eindejaarsgeschenken. Naast het jaarlijkse PromZ Event zijn er nog andere PromZ-activiteiten zoals de tijdschriften PromZ Magazine (hét vakblad met een oplage van 15.000), PromZ Vak (voor de vakhandel in promotionele producten en diensten in Nederland en België), PromZ Fashion (promotionele kleding en corporate identity clothing), de PromZ BuyersGuide (jaarlijkse gids met producten en hun leveranciers) en de PromZ Website. Meer informatie biedt www.promz.nl.

Over Clics en Alpha Impex
Clics zijn gekleurde bouwsteentjes gemaakt van hoogwaardig en veilig plastic. Er zijn eindeloos veel bouwsels mee te maken, van auto's tot kastelen. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Clics worden geleverd door Alpha Impex, leverancier van premiums, uit Wormerveer. Meer informatie biedt www.alphaimpex.nl.

Deel: ' EMMA Kinderziekenhuis AMC ontvangt Clics speelgoed '
Lees ook