Gemeente Emmen


Persbericht deklagen wegen

Deklagenprogramma 2000
Gemeente trekt 1.106.000,- uit voor onderhoud aan wegen

De gemeente Emmen stelt in 2000 een bedrag van 1.106.000,- beschikbaar voor het onderhouden van een aantal wegen in de gemeente. Dit is vermeld in het deklagenprogramma 2000, waarin wordt voorgesteld een aantal deklagen geheel of gedeeltelijk te vervangen.

Voor het onderhoud van de wegen in de gemeente wordt jaarlijks een deklagenprogramma opgesteld, waarvoor de gemeente dit jaar een bedrag ad 1.106.000,- uittrekt. Het deklagenprogramma 2000 betreft het repareren of (gedeeltelijk) vervangen van de deklagen in het Hoofdkanaal OZ in Emmer-Compascuum, de Klazienaveensestraat in Nieuw-Dordrecht, de Dikbosstraat/Holtstraat in Emmen (Weerdinge) en de Rondweg in Emmen.
Daarnaast zal vanuit de onderhoudsbudgetten van 2000 ook onderhoud worden uitgevoerd aan asfaltwegen.
De Vledders in Nieuw-Weerdinge, de Zanddijk in Roswinkel, de Groene Dijk in Emmer-Compascuum en de Stheemanstraat in Nieuw-Schoonebeek worden voorzien van een slijtlaag.

Op de Zuidervaart OZ in Zwartemeer, de Ermerweg-zijweg in Emmen, de Sluisvierweg in Emmen, het Oranjekanaal ZZ in Emmen en het fietspad langs de Odoornerweg worden gedeeltelijk nieuwe deklagen aangebracht.

Het deklagenprogramma 2000 zal Europees worden aanbesteed. Deze aanbesteding zal begin mei 2000 afgerond zijn.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)1999 Gemeente Emmen

Deel: ' Emmen trekt 1.106.000,- uit voor onderhoud wegen '
Lees ook