EnergieFlex nieuwe hoofdsponsor N.E.C


EnergieFlex is vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. Het logo van de eerste Nederlandse prepaid energieleverancier prijkt de komende twee seizoenen op het nieuwe N.E.C.-shirt.

NIJMEGEN, 20160708 -- EnergieFlex is een innovatieve, Nederlandse en goedkope energieleverancier met een unieke aanpak. Als eerste leverancier van gas en stroom in Nederland bieden zij onder andere Prepaid Energie aan: altijd precies voor de energie betalen die je verbruikt. Het doel is dat de consument zich bewuster wordt van zijn of haar energieverbruik en maximale controle krijgt over de energiekosten. De gerealiseerde energiebesparing resulteert in honderden euro’s voordeel per jaar. Met Prepaid Energie van EnergieFlex win je altijd.

Een businessmodel dat inspeelt op een nieuwe generatie
Algemeen directeur van N.E.C. Bart van Ingen is enorm trots op de overeenkomst: “We zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen. We geloven in het creëren van langdurige partnerships met duurzame groei van onze partners voor de lange termijn en directe ROI op de korte termijn. EnergieFlex is een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie. Ze spelen met hun businessmodel perfect in op de behoeftes van een nieuwe generatie. EnergieFlex wil in een korte tijd een groot publiek bereiken en overtuigen. We hebben een gezamenlijk businessplan ontwikkeld met duidelijke doelstellingen. Wij helpen onze supporters, klanten en relaties om voorbereid te zijn op verantwoord energiegebruik tegen de allerbeste prijs. Een mooi streven is natuurlijk dat we Nijmegen in beweging krijgen. Ik weet zeker dat er mooie jaren voor ons liggen.”

[EnergieFlex nieuwe hoofdsponsor N.E.C]

“Landelijke ambities realiseren”
Algemeen directeur van EnergieFlex Siva Kandiah kijkt uit naar de samenwerking: “Wij zijn zeer enthousiast en trots op het feit dat wij ons met EnergieFlex als hoofdsponsor verbinden aan N.E.C.  De gesprekken zijn plezierig en constructief verlopen, waarbij we direct overtuigd waren van de duidelijke visie van N.E.C. op business development in combinatie met een creatieve ondernemingsgeest. Daarbij is de stad Nijmegen voor ons een ideale uitvalsbasis om onze landelijke ambities te realiseren. Onze producten sluiten perfect aan op een maatschappelijke doelgroep waarbij kostenbewust zijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. ”


Deel: ' EnergieFlex nieuwe hoofdsponsor N.E.C '
Lees ook