Delft Instruments N.V.

PERSBERICHT

Enraf-Nonius B.V. weer zelfstandig Nederlands bedrijf

Enraf-Nonius B.V. te Delft, marktleider op het gebied van ontwikkeling en verkoop van apparatuur voor de fysiotherapie en actieve revalidatie, is deze week, samen met haar verkooporganisatie Enraf-Nonius S.A. te Parijs, weer in handen gekomen van een Nederlandse groep aandeelhouders, die geïnteresseerd is in en betrokken bij een lange termijn continuïteit van het bedrijf.

In januari 1998 werd Enraf-Nonius, destijds onderdeel van Delft Instruments N.V., overgenomen door Henley Healthcare Inc., een Amerikaanse onderneming. De door Delft Instruments N.V. aan Henley Healthcare B.V. verstrekte leningen zijn door de nieuwe groep overgenomen en bestaande samenwerkingsverbanden worden ongewijzigd voortgezet.

Enraf-Nonius is toonaangevend, innovatief en trendsetter in de wereld van de fysiotherapie en actieve revalidatie en zet haar producten wereldwijd af. Daarnaast richt Enraf-Nonius zich, middels haar divisie ENP, sterk op internationale 'turn-key' projecten van ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Enraf-Nonius heeft de laatste jaren een gezonde groei en een navenant resultaat weten te behalen.

Vorig jaar heeft Enraf-Nonius haar 75-jarig jubileum gevierd.

Enraf-Nonius b.v. Delft, 20 juli 2001
Voor nadere informatie: L. de Jong, algemeen directeur tel. 015 26 98 501
fax 015 26 28 351
e-mail: len.de.jong@enraf-nonius.nl

Website Enraf-Nonius: https://www.enraf-nonius.nl

Deel: ' Enraf-Nonius B.V. weer zelfstandig Nederlands bedrijf '
Lees ook