ENRISE EN MAINPLUS WINNEN DUTCH INTERACTIVE AWARD 2012


AMERSFOORT, 20120511 -- In de categorie Online Services wees een vakjury de webapplicatie MainFlow aan als winnaar van een Dutch Interactive Award. De prijs voor de crème de la crème van de Nederlandse Interactive Branche is donderdagavond uitgereikt aan Enrise en opdrachtgever MainPlus tijdens een feestelijke avond in het Krasnapolski Hotel in Amsterdam.

Enrise ontwikkelde voor MainPlus de webapp MainFlow, een innovatieve ICT-oplossing voor de vastgoed- en onderhoudsector. De gebruiker bespaart hiermee op het dagelijks onderhoud van 1.000 woningen zo’n € 100.000,- per jaar.

VAKJURY WAARDEERT COMPLEETHEID MAINFLOW
Vijftien branchedeskundigen zijn vooral enthousiast over de compleetheid van het systeem, dat is afgestemd op de behoeften van alle gebruikers. Huurders kunnen in zeven talen hun reparatieverzoeken indienen. Deze verschijnen op de iPads van de onderhoudsmonteurs dankzij de geautomatiseerde planning- en beheersoftware voor de binnendienst.

"Mainflow is heel knap opgezet. Woningcorporaties en vastgoedbeheerders hebben te kampen met een bijna stilstaande markt en zijn gebaat bij iedere structurele kostenverlaging. Het praktisch nut van Mainflow is daarom zonneklaar en, vanwege de modulaire opzet, breed inzetbaar in een markt die veel legacy (oude systemen) kent." Aldus het juryrapport.

De combinatie van het gebruiksgemak en de economische resultaten voor de klant levert de hoogste score op binnen de categorie Online Services. Mainflow automatiseert in een klap de processen in de vastgoed- en onderhoudsector, van de eerste reparatiemelding tot aan planning en facturatie.

OVER ENRISE
Enrise bouwt webapplicaties en technisch complexe websites en levert alle diensten daar omheen. Enrise streeft naar de beste reputatie op het gebied van op maat gecreëerde software-oplossingen, met de bijbehorende dienstverlening als hosting en support. Met een focus op technisch creatieve oplossingen werkt Enrise succesvol voor bedrijven als AutoTrack.nl, Wegener, Nederlands Dagblad en Air France-KLM. Voor elk budget bedenkt Enrise een oplossing en op elke technische vraag is er een antwoord.

Meer over Enrise op http://www.enrise.com

OVER MAINPLUS
MainPlus ontzorgt woningcorporaties, vastgoedeigenaren en -beheerders op het gebied van reparatie- en mutatieonderhoud. Mainplus ondersteunt en geeft actueel inzicht aan alle betrokken partijen in het proces, inclusief bewoners en onderhoudsbedrijven. Daarnaast borgt MainPlus de kwaliteit voor bewoner en vastgoedeigenaar, via verschillende assessments die voor vaklieden zijn ontwikkeld en door het meten van de bewonerstevredenheid. De propositie van MainPlus is gebaseerd op ‘freemium software’: een vastgoedeigenaar of -beheerder bespaart per 1.000 woningen € 100.000,- per jaar op reparatie- en mutatieonderhoud en krijgt de software erbij.

Meer over MainPlus op http://www.mainplus.nl


Deel: ' Enrise en MainPlus winnen Dutch Interactive Award 2012 '
Lees ook